من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزم شما یه سر به کانال ایشون بزن > کیلیپ هاش رو نگاه بکن اگه نظرت عوض نشد هرکاری خواستی بکن
بگذار یه جریانی رو برات بگم > واقعی کیلیپ ش توی اینترنت هست >> پسر بچه یه خانواده نیوزلندی (یهودی) که بسیار ثروتمند بودن از بچگی مریض میشه > این بچه هرچی می خورده بالا می آورده معده اش چیزی رو قبول نمی کرده > بیش از 100 هزار دلار خانواده اش خرج کرده بودن و پیش بهترین دکترها توی چند تا کشور برده بودن (پولدار بودن دیگه) > نتونسته بودن این بچه رو خوب بکنن >> شکم بچه رو سوراخ کرده بودن و با یه لوله غذا وارد روده بچه می کردن که زنده بمونه >>> یه دختر دانشجوی پزشکی توی نیوزلند متوجه میشه بهشون میگه توی کشور من برای این مشکل درمان هست و نشونی میده و میگه برید اینجا >> این خانواده از همه جا نا امید میگن خب بگذار بریم شاید شد > میان ایران > میرن پیش آقای دکتر خیراندیش > ایشون بیماری رو تشخیص میدن > یه مقدار بارهنگ و عرق نعنا رو می جوشونن و به پسر بچه میدن >>> بچه همراه خانواده میرن خونه > نصف شب بچه از گرسنگی بیدار میشه میره سر یخچال یه تکه نون سنگک برمیداره شروع می کنه به خوردن > بچه خوب میشه معده دیگه خوب شد و الان لوله رو خارج کردن و داره غذا می خوره اون خانواده هم کلا مسلمون شدن > خواستی کیلیپ ش رو برات می فرستم ایشون با توصیه هاشون تونستن دیابت رو درمان بکنن >>> کسی که مدام انسولین میزد با دارو ها و توصیه های ایشون > کاملا قندش تنظیم شده و الان دیگه انسولین نمیزنه (من می شناسم اون شخص رو)
اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد