2777
2789
عنوان

شکل بد اسپرم.

5532 بازدید | 111 پست

سلام دوستان

همسرم دوساله مکمل مصرف میکنه

اما اوضاع اسپرمش ناجوره

مورفولوژی صفره ولی خودم مشکلی ندارم سالم سالم

میخوام بدونم شانسمون چقدره..‌

کسی هست با این شرایط نتیجه گرفته باشه؟؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه مدت سیر و پیاز مصرف کنه      شاید بهتر بشه       میگن واسه اسپرم مرد خوب ه

درضمن یه سر به کانال  آقای دکترخیراندیش بزن         ایشون پدر طب سنتی اسلامی ایران هستن         کارشون محشر ه      فوق العاده هستن 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
فقط نگید داروگیاهیی مصرف کن😐😐

دارو گیاهی مصرف کن😐😁😂

با توکل به خدا به زودی زود 

دامن شما و همه منتظرا سبز بشه

یه نی نی ناز و سالم بیاد تو دلت😍😍

بحق ۶ ماهه امام حسین❤❤❤

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀

با تحرک صفر امکان باردار شدن نیس متاسفانه

زودتر دنبال ای وی اف برید

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
درستههه اخرماه آی وی اف رو شروع میکنیم غصه م از اینه ک میدونم شانسمون واسه آی وی اف هم کمه

نه عزیزم امیدت به خدا باشه خیلی ها بار اول ای وی اف کردن و باردار شدن

هرچه خدا خواست همان میشود

مهم اینه ناامید نشید و تلاش کنید

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
نه عزیزم امیدت به خدا باشه خیلی ها بار اول ای وی اف کردن و باردار شدن هرچه خدا خواست همان میشود مه ...

عزیزم ممنون ازامیدواریت

ما ک این راهو انتخاب کردیم به امید اینکه لطف خدا شامل حالمون بشه

عزیزم ممنون ازامیدواریت ما ک این راهو انتخاب کردیم به امید اینکه لطف خدا شامل حالمون بشه

انشاالله به زودی دلت شاد بشه به مادر شدن عزیزم

عاشقتم😅 کسی میگه طب سنتی قاتی میکنم چندبار رفت طب سنتی جواب نگرفتیم

عزیزم        شما یه سر به کانال ایشون بزن     >        کیلیپ هاش رو نگاه بکن      اگه نظرت عوض نشد    هرکاری خواستی بکن

بگذار یه جریانی رو برات بگم >  واقعی  کیلیپ ش توی اینترنت هست  >>  پسر بچه یه خانواده نیوزلندی (یهودی) که بسیار ثروتمند بودن  از بچگی مریض میشه > این بچه هرچی می خورده بالا می آورده  معده اش چیزی رو قبول نمی کرده > بیش از 100 هزار دلار خانواده اش خرج کرده بودن و پیش بهترین دکترها توی چند تا کشور برده بودن  (پولدار بودن دیگه) > نتونسته بودن این بچه رو خوب بکنن  >> شکم بچه رو سوراخ کرده بودن و با یه لوله غذا وارد روده بچه می کردن که زنده بمونه >>> یه دختر دانشجوی پزشکی توی نیوزلند متوجه میشه بهشون میگه توی کشور من برای این مشکل درمان هست و نشونی میده و میگه برید اینجا  >>  این خانواده از همه جا نا امید میگن خب بگذار بریم  شاید شد > میان ایران > میرن پیش آقای دکتر خیراندیش >  ایشون بیماری رو تشخیص میدن >  یه مقدار بارهنگ و عرق نعنا رو می جوشونن و به پسر بچه میدن  >>>  بچه همراه خانواده میرن خونه  >  نصف شب بچه از گرسنگی بیدار میشه میره سر یخچال یه تکه نون سنگک برمیداره شروع می کنه به خوردن         >         بچه خوب میشه     معده دیگه خوب شد و الان لوله رو خارج کردن و داره غذا می خوره
اون خانواده هم  کلا مسلمون شدن      >        خواستی کیلیپ ش رو برات می فرستم
ایشون با توصیه هاشون تونستن  دیابت رو درمان بکنن  >>> کسی که مدام انسولین میزد با دارو ها و توصیه های ایشون >  کاملا قندش تنظیم شده و الان دیگه انسولین نمیزنه      (من می شناسم اون شخص رو)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
فقط نگید داروگیاهیی مصرف کن😐😐

سلام گلم همسرت  آزمایش پروسسینگ انجام نداد؟تعداد اسپرمش خوبه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...