کسی که کاربریش میترکه .تاپیک هاش چیمیشه حذف میشه یا هست و خودش نمیتونه فقط بهش دسترسی داشته باشه .یعنی کسی تو نت میتونه ببینه ؟؟؟؟
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره تاپیکا میمونه باهمون نام کاربری همه میتونن ببیننن
وای من دلم خوش بود ترکیده قبلی تاپیک ها چیزهای خصوصی توش نوشته بودم میترسم کسی بشناسه
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من ی کاربریم ک قبلا ترکیده بود رو پست هامو تو ی تاپیک دیگه دیدم. البته خود تاپیک هایی ک زدم ر ...
چجوری بفهمم هست یا نه