2777
2789
عاطفی چون فقط حدر دادن فرصتها و جونی و نجات از اون رابطه غلطه و بیشترین اسیب رو هم خانمها میبینن&nbs ...

مرسی

من مامان و بابام طلاق عاطفی گرفتن اونم شدید البته از بچگیم همینطور بود آیا نمیشه تغییرش داد گناه من چیه این وسط...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از توضیحت خانومی من مامان و بابام طلاق عاطفی گرفتن اونم شدید البته از بچگیپ همینطور بود آیا ...

ببین عزیزم تغییر وقتی اتفاق میفته که اگاهانه هردو طرف بخوان..و تو یک سنی به بعد عملا تغییر اتفاق نمیفته ..طلاق شرعی حتما آسیب داره ولی طلاق عاطفی اسیبش فراتر هست ...خیلی ها فکر میکنن که به خاطر بچه ها بمونن بهتره ..ولی بچه نیاز داره تو محیطی رشد کنه که امنیت عاطفی داشته باشه و عشق رو یاد بگیره ..واسه همین میگم طلاق بهتره و شما گناهی نداری بلکه قربانی تصمیم دونفر دیگه شدی ...مشکلات پدرو مادرتون ممکنه ریشه دار باشه ولی اگر نیست شما میتونید موثر باشید ولی انتطار زیادی نداشته باش

فیلم بگیر بیار شبا باهم ببینین،، پیشنهاد بده برین سفر،،، مشورت کن باهاشون،،، الکی بهشون بگو من فلان مشکلو دارم باید چیکار کنم،،،، روز پدر جشن بگیرید، روز مادر هم همین طور،،، خیلی کارای دیگه

مرسی از مثبت اندیشی و حرفای قشنگت  اما مامانم متاسفانه آدمی نیس ک کوتاه بیاد ...

خواهش گلم ایشالا درست بشه،،،، با مادرت اگه راحتی بشین صحبت بگو یکم کوتاه بیاد بلکه درست شه،، موفق باشی 🍁🌹