2777
2789
عنوان

اعصابم خورده 😞

104 بازدید | 5 پست

من تازه دو هفته ست میرم کلاس ارایشکری 

بعد عصرام میرم همون ارایشگاه به عنوان شاگرد بدون مزد همه کار میکنم 

اصلاح رو دست و پا شکسته بلدم 

بعد هفته پیش چهار تا مشتری دادن من اصلاح کردم وفقط یه دختره ک خیلی اذیتم کرد و از آخر ک یکم پوستش قرمز شد رفت جلو ارایشگری ک من پیشش کار میکنم زر زر کرد‌ک وای صورتم داغون شد و فلان 

عالی اصلاحش نکردم یعنی یکم صورتش هنوز کرک داشت ولی زخمش هم نکردم 

بعد امروز مشتری اومد یه مربی ک اونجا کار میکنه بمن گفت بیا اصلاحش کن تا من بلند شدم صاحب اونجا با اشاره گفت نه خودت اصلاحش کن 

یعنی مثلا جوری گفت ک فقط من نفهمم منم قشنگ متوجه شدم 

و بعد ک اومدم خونه کلی گریه کردم و نا امید شدم 😞

...

بعد اون ک نذاشت من اصلاحش کنم مشتری دیگه اومد 

اون مربعی دستش بند بود دوباره گفت مریم جان بیا این خانوم اصلاح کن باز اون ارایشگر گفت نه خودت اصلاحش کن با علامت چشم و ابرو 

و مربی چون فهمید من ناراحت شدم با اصراررررر گفت نه مریم بلده و بذارید اصلاح کنه 

منم اصلا دلم نمیخواس ولی دیگه تهش مجبور شدم اونو اصلاح کردم

...

عزیزم منم برات ناراحت شدم سعی کن اونایی که صورتشون جوش داره اصلاح نکنی بهونه نده دستشون اینوباید خودشون درک کنن توبالاخره تازه کاری کم کم یاد میگیری گلم بیخیال

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کار همینه تا یاد بگیری... اگه اینقدر سختته نرو هرکاری رو بخوای شروع کنی همینه تا یاد بگیری کلی باید حرف بشنوی و تجربه کنی اونم که رفته شکایت کرده زر نزده اعتراض کرده که تو باید با دیدن این اتفاق تلاشتو بیشتر کنی تا کارت بهتر بشه... چرا اینقدر غر میزنی واقعا؟ 😐

مریم جان چقدر روحیت حساسه با کوچکترین چیزی ناراحت میشی یه کم روی اعتماد به نفست کار کن چون زندگی پر از اینطور اتفاقاته اینطوری خودتو داغون میکنی

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست