2777
2789
عنوان

من میترسم

139 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من گفتم قبلا بابام مخالفه ازدواج منو عشقمه و نمیشه بهش بگم باهم دوست بودیم چون میدونم خیلی عواقب بدی واسه خانوادم داره . الان فعلا بابام تونسته داداشمو و خواهرمو و مامانمو قانع کنه که این خانواده به ما نمیخورن در واقع میشه گفت هیچ پشتبانی ندارم اینم بگم بابام به شدت ادم بددلیه چند روز پیش میگفت چطور یه خواستگار انقد سمجه حتما باهم دیگه دوست بودین کلا همیشه منفی فکر میکنه . با این شرایط عشقم میخواد بره خودش با یه بزرگتر با پدرم حرف بزنه ولی من میگمش میترسم بابام بیشتر شک کنه زندگیمونو بهم بریزه . به نظرتون من چیکارکنم دلم میخواست با شماهم حرف بزنم نظرتونو بپرسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا میگه خانوادش به ما نمیخورن پایین ترن 

مامانم ب عشقم میگه شبیه میمونه استغفرالله بغض کردم

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
واااای 😢😢 شماهم نمیزارن بهم برسین؟تو بودی جای من چیکار میکردی؟

البته اونم دروغ زیاد میگه ی کاری کرد ازچشمم افتاد ولی ههربار ک زنگش میزنم بم میگه زندگی ....بگو بیشتررتحقیق کنن

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
البته اونم دروغ زیاد میگه ی کاری کرد ازچشمم افتاد ولی ههربار ک زنگش میزنم بم میگه زندگی ....بگو بیشت ...

اصلا گوش نمیکنن به حرفم همه میگن فقط ولش کن😢😢😢😢

اصلا گوش نمیکنن به حرفم همه میگن فقط ولش کن😢😢😢😢

بابات از کی حرف شنوی داره واقعا اگه خوبه ارزش داره براش تلاش کن

نادعلی بخون عزیزم زبون میبنده 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
یه بار خوندم فایده نداشت😟

اگر سه شب پشت سرهم بعد ازنماز صبح قبل از حرف زدن با کسی و خارج شدن ازحالت نماز سه مرتبه این ذکر رو بگی طوری ب مشوق میرسی که اصن گمان نمیکرد 

بسم الله الرحمن الرحیم 

لا حول و لاقوة الا بالله العلی العظیم یا قدیم یا دائم یا وتر یااحدیاصمد امن لم یلد و لم یولد ولم یکن له کفوا احد صلی الله تعالی علیه اجمعین

اگر سه شب پشت سرهم بعد ازنماز صبح قبل از حرف زدن با کسی و خارج شدن ازحالت نماز سه مرتبه این ذکر رو ب ...

مرسی عزیزم لطفا واسم دعا کن از بابام خیلی میترسم😢😢😢😢

مرسی عزیزم لطفا واسم دعا کن از بابام خیلی میترسم😢😢😢😢

یعنی میگه هرکی خودم بگم باید همون باشه ؟ای بابا چی بگم خدابزرگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز