2777
2789
عنوان

مامانای ۲۷ هفته

161 بازدید | 18 پست

شما نی نی هاتون دائمی تکون میخورن؟

حس میکنم وسواس گرفتم همش فک میکنم کم تکون میخوره 

روزی چند بار طبیعیه.

و اینکه ضربه هاش ضعیف یا شدید باشه فرقی داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم ۳ الی ۴ ساعته یه بار تکون میخوره اما دقیق نمیشه گفت !!الکی وسواس نداشته باش

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
خب مثلا هر چند ساعت😟

برای من گاهی حتی نصف روزم تکون نمیخورد ولی یهو شروع میکرد...مهم اینه طی روز تکون بخوره حالا خیلی زیاد و کمش اونقد مهم نیست عزیزم....ولی مثلا دیدی یکرور کامل کامل تکون نخورد برو صدای قلبشو چک‌کن عزیزم...در کل هر دوساعتی باید تکون بخوره.بچه ها باهم فرق دارن یکی زیاد تکون میخوره یکی کمتر

نمی‌دونم آخه الان تکون میخوره ها کاملا ولی نمی‌دونم کافیه یا نه

همین کافیه..توی این هفته ها حرکاتشون منظم نیست..همین ک گاهی حرکت کنه کافیه عزیزم..استرس نداشته باش و از بارداریت نهایت لذت و ببر

🧡
من آخر میمیرم قبل بچه دنیا اومدن🤣🤣

من صبحا که بیدارم میشم این حس دارم همش منتظر اولین ضربش هستم کلی نازش میکنم تا یکی بزنه😂😂😂😂

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
باور کن بعضی وقتا التماس میکنم که تکون بخوررررر😂

اخی عزیزمممم😂😂😂!!انشالله که بسلامتی و شادی بغل بگیریش