2777
2789
عنوان

کسی که عاشقم بودو ترک کردم

300 بازدید | 16 پست

بچه ها من پارسال تو دانشگاه با ی اقایی 3 ماه از خودم کوچیکتر اشنا شدم 20 ساله هستیم هردو من اول قصد خاصی نداشتم و همینجوری دوست شده بودم اما ایشون به شدت عاشق من شدند اما به مرور من به این نتیجه رسیدم که ما اینده ای باهم نداریم چون هردو سنمون کمه واسه رابطه جدی و ایشون حتی خیلی به خاطر من تغییرکردن و واقعا انسان خوبی بودند اما میخواستن حالاحالاها درسشون رو ادامه بدن و خانواده ها اطلاع نداشتند از رابطه ما خلاصه من به این نتیجه رسیدم که ما زیاد به هم نمیخوریم و نمیخواستم پای رابطه ای ایندش مشخص نیست 6 7 سال  بشینم با تمام عشقی که نسبت به من داشتند رابطه رو کات کردم تقریبا 2 هفتس اما الان خیلی عذاب وجدان دارم به نظرتون کار درستی کردم یا خیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باخودش صحبت کردی؟ خودش نظرش چی بود؟

به من گفته بود که برای من با اینده برنامه داره اما خب در حال حاضر شغلی نداشت بخاطر دانشجو بودنش و من با خودم فکر میکردم که چون سنشون کمه ممکنه حتما یکی دو سال دیگه نظرش عوض شه و دوست نداشتم که از رابطه 3 4 ساله بیرون بیام ترجیح دادم وابستگی بیشتر نشه

کارت عاقلانه اس بشرطی که دوباره یه رابطه بدون آینده رو شروع نکنی، بشین درستو بخون و از خدا بخواه تو تمام زندگیت یارت باشه، انشالله اونیکه قسمتت هست رو بیاره به زندگیت، سنت کمه خیلی وقت داری حالاحالاها

بهترین رابطه هام تو مدت زمان طولانی ب مشکل میخورن .مخصوصا وقتی ک ب این نتیجه رسیدی بهم نمیخورید.البته گاهی استثنا هم هست .دختر عمه من و همسرشون 9سال دوست بودن و اصصصصلا بهم نمیخوردن از نظر فاصله طبقاتی و فرهنگ خانواده ها.ولی همو دوست داشتنو پای همه سختیاش وایسادن و بهم رسیدن

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
به من گفته بود که برای من با اینده برنامه داره اما خب در حال حاضر شغلی نداشت بخاطر دانشجو بودنش و من ...

دختر عاقلی هستی ....اگه باز برگشت بهش بگو نمیشه بارابطه ادامه داد...

شماهم مواظب باش با دانشجو جماعت جفت نشی دیگه چون سن حساسی دارند 

درسشون لطمه میخوره 

اذیت میشید هردو

كار بسياااار عالي كردي

يادمع منم تو دانشگاه با يه پسر ٢٠ ساله دوس شدم چند سالم باهم دوس بوديم رابطه عاطفي شديدي بينمون ايجاد شد ولي در اخر هم بهم نرسيديم

شما بهترين كارو كردين

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
کارت عاقلانه اس بشرطی که دوباره یه رابطه بدون آینده رو شروع نکنی، بشین درستو بخون و از خدا بخواه تو ...

ممنونم منم همین فکرو کردم و نمیخواستم پای رابطه ای که معلوم نیس چی میشه بشینم

كار بسياااار عالي كردي يادمع منم تو دانشگاه با يه پسر ٢٠ ساله دوس شدم چند سالم باهم دوس بوديم رابطه ...

منم بخاطر همین چیزا نخواستم ادامه بدم اما چون خیلی کارا بخاطرم کرد واقعا دوسم داشت یکم ناراحتم