2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 78 پست
داداشم برا چندمین بار رفته بود کربلا وقتی بدگشت بابام با خرج خودش ولیمه قرمه سبزی داد البته فامیلای ...

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😠😠😠😠😠😠😠

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من که میگم دوری و دوستی با بعضی هاا اصلا نمیشه صمیمی شد  هر چی هم می خواست که خارج عرف بو ...

فامیلمونه دخترخالمه😠😠 نمیشه از این استفاده کنیم😞😞

زن داداش من تا با داداشم خوشه هیچکس نمیفهمه گردش میرن خرید میرن،ولی تا دعواش میشه زنگ میزنه مامانم گ ...

😑😑😑😠😠😠

یبار زنداداشم تو عقد بود نوبر خرمالو بود. بابام دوتاخرمالو از درخت باغ چیده بود تو جیبش. بعد ک اوم ...

به جهنم

کوفت بخوره

زهرمار بخوره

هناق شه سر گلوش😠😠😠😠

باداداشم قهر کرده بود رفته بود خونه باباش عادت داره سالی دوسه بار میره. بابام رفته بود دنبالش برش ...

بره به جهنم دختره بی تربیت 

اصالت خانوادگی نداشته😠😠

اسی چه دخترخاله ای داری هاااااا

خدا لعنتش کنه

داداشمو بدبخت کردیم

دختره از اون هفت خطا بود 

قبل این اصلاً از این رفتارا نداشت خیلی نجیب و خانم بود بعد نامزدی پرده از چهرش افتاد اون روشو نشونمون داد

منم زن داداششم خیلی کارهای یواشکی میکنه مامانم میفهمه ولی به داداشم‌نمیگه ذابطشون خراب نشه... مثلا ...

بنظرم اینجا زیاد حق با شما نیستااااا 

اینک بره فال بگیره یا با همسایه هاش دردودل و رفت وامد کنه اصلا چیزمورد داری نیست بلاخره اونم ی ادمه 

اینک زنگ میزنه هم برام جالبه اخه اکثر عروسا زنگ نمیزنن حتی برای احوال پرسی مادرشوهرشون

منکه چن روز پیش مادر شوهرم کادویی ک خریده بود برام زنگ زده گفت بیار منم گفتم چشم بردم دادمش☹☹☹☹☹اصلا ...

وااا😑😑😑😑😑😐😐😐😐

امان از خواهرشوهر های عقده ای فکر میکنن داداشه زن گرفته زنش باید نوکر خودشونو مادرشون باشه  ک ...

ما توقعمون از زنداداش اینه بیاد کار خونه ما رو بکنه؟؟ اشتباه متوجه شدی عزیزم

شما مثل اینکه خواهرشوهر نیستی 

استارتر حالا مادر تو هم همچین برخورد خوبی نداشت. به درک!! مثلا بزرگتر بود، باید بهتر مدیریت میکرد ع ...

انتظار داشتی مامانم چی بگه؟؟

بگه ببخشید عروسه گلم معذرت میخوام که برات کادو گرفتم؟؟ دیگه تکرار نمیشه این یه بار رو به بزرگوتری خود عفو کن؟؟

19 سالشه