2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 78 پست
پول ازهمه چی بهتره ولی گفتنش بلد نبوده ،مادرشوهرمنم به پسرش وعید وسایل میخره  اخه میخام چیکار س ...

قبول دارم حرفتو

من خودم تو دوره نامزدیم یا حتی الان مادرشوهرم برام از لباس زیر گرفته تا لباس خونه و لباس بیرون میگیره 

من از خیلیاشون خوشم نمیاد 

ولی با روی باز قبول میکنم و همیشه وقتی با خونواده شوهرمم از اون لباسا استفاده میکنم بارها خواهرشوهرام گفتن به مامانشون که این کارو نکن شاید طرف خوشش نیاد از سلیقش ولی اون دوست داره باز میگیره من چرا باید ذوق کورش کنم؟؟

هر روز میاد یه پلاستیک لباس خریده برا بچم تا پنج سالگیش گرفته خیلیام من خشم نمیاد ولی به نظرم درست نیست بزنم تو برجکش

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنداداش من با داداشم دعواشون شده بود داداشم رفت سمتش رفتم جلوش گفتم نکن پرتم کرد گفت به تو چه برو بی ...

خدا لعنت کنه هرچی زنداداش بدو 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

منکه چن روز پیش مادر شوهرم کادویی ک خریده بود برام زنگ زده گفت بیار منم گفتم چشم بردم دادمش☹☹☹☹☹اصلا درکش نمیکنم

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
قبول دارم حرفتو من خودم تو دوره نامزدیم یا حتی الان مادرشوهرم برام از لباس زیر گرفته تا لباس خونه و ...

اره مال منم (براهمسرم میخرن) خوشم نمیاد جنس بد میخرن خودشونم میگن ماسلیقمون تکه مال تو بده شوهرمم میگه انتخاب خواهرمادرم یدونس ولی وسایلا که اونامیخرن نمیپوشه 

منم هیچوقت حتی به همسرمم چیزی نگفتم ولی یبار خواهرشوهرم بهم گف پول بده بهم منم چیزی نگفتم دادم پارسال دیدم اونا نمیدن منم نمیدم وسایل گفتم امسال میخرم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

منم زن داداششم خیلی کارهای یواشکی میکنه مامانم میفهمه ولی به داداشم‌نمیگه ذابطشون خراب نشه...

مثلا یواشکی میره فال قهوه میگیره ما اصلا تو این فازا نیستیم....دروغ زیاد میگه....تو آ‌پارتمانشون با کل ساکنین رفت و امد داره خصوصیترین مسایلشوبعشون میگه بعد که‌گندش در میاد میگه نه من نگفتم و انکار میکنه...الان خدود سی سالشه ولی زن ۵۰ ساله فامیلشونم این مشاوره میده درصورتیکه خوذش نیاز بع مشاور داره عقلش مثل دختر بچه هاست😂 خلاصه خیلیم فضوله از همه چی میخاد سردربیاره روزی دهبار بع مامانم زنگ میزنه امار مامانم بگیر هست نیست کی میره کی میاد....خلاثه که داداشم حیف شدا😭داییش دوست داداشمه ما چون به داییش اعتماد داشتیم رفتیم خواستگاری.

خونه داریشم اصلا خوب نیست.کثیف شلخته...

خدا لعنت کنه هرچی زنداداش بدو 

دیوونه بود اصلا من رفتم به داداشم گفتم دعوا نکن یعنی از اون دفاع کردم😐😐یهو پرید به من 😂😂خل وضع واسه همینه وقتی کسی میاد میگه خواهر شوهرم این کارو کرد به این فکر میکنم پس چرا بین این همه عروس خووووووووب داغونش گیر ما افتاده😂😂و باور هم نمیکنم که ۱۰۰ خواهر شوهره مشکل داره

من بخوام از کارای این زنداداشم بگم ی کتاب هزار صفحه ای میشه.بعد جالب اینه همیشه توهم داره خیلی خوبه ...

مث خودش باهاش رفتار کنین بفهمه اخلاقش چ بیخوده!!!واقعا من روم نمیشه ب بچه یکساله خواهر شوهرم اخم کنم چ برسه از خونه بندازم بیرون🤦🏼‍♀️