2777
2789
عنوان

کارتون بچگی

116 بازدید | 13 پست

توی دوران بچگی کدوم کارتون را از همه بیشتر دوست داشتید?

زنان کوچک, با خانمان, بابا لنگ دراز , مهاجران یا دکتر ارنست😍😍😍😍😍

اول دبیرستان سه بار پشت سر هم رمان بابا لنگ دراز را خواندم , صد بار کارتونش را ببینم باز هم برام جالبه 😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کسی هم تو تاپیک  نیامد  وقتی دخترم کارتون نگاه میکنه , واقعا یاد اون خاطره ها می افتم ...

منم صب تاپیک زدم واسه اینکه ببینم خانه مارو کی میده یه نفر اومد اونم نمیدونست

میخواستم یه تاپیک بزنم بگم بیاین ببینین خواهر شوهرم چی ازم پرسید تا بیان جواب بدن

پسرمنم همش یا پای شبکه پویاست یا باید براش کارتن بزارم

شهادتت مبارک سردار
چرا اون را دوست داشتی بین اینهمه برنامه بچه داری الان?

نمیدونم اصن اوندفه رفتم عکساشونو دیدم خیلی ترسناک بودن، فکر کنم اون مناسب سنم بود فقط اونموقه به دلم نشسته

یه پسر 34 ماهه دارم

شهادتت مبارک سردار

برای دانلود کارتون های با کیفیت و به روز دنیا با دوبله عالی و به صورت کاملا_رایگان#  به سایت فیلمگردی سر بزنید و از تماشای انیمیشن های ما لذت ببرید

محتوایماسالم#  

اینترنتمانیمبهاست#  

کارتونایمارایگانه#  

من این کارتون ها رو نگاه میکردم البته اوایل دهه هشتاد بود فکر کنم دقیق یادم نمیاد کی دیدم چون دهه هفتادی هستم و خوب بودند ولی وقتی برای اولین بار که ۱۵ سالم بود دیجیمون رو برای اولین بار داد عاشقش شدم و بعد از دیجیمون تنسی تاکسیدو و پت و مت و گربه سگ و کارتون های دیگه