گلناز۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 83 عنوان پزشکی یا دندان 201 بازدید | 26 پست خانما داداشم می خواد انتخاب رشته کنهبین پزشکی ودندانپزشکی موندهبه نظرتون کدوم بهتره؟کدوم آینده بهتری داره؟لطفا با دلیل بگین نازک آرای تن ساق گلی،که به جانش کشتم،وبه جان دادمش آب،ای دریغا به برم می شکند! 1398/05/19 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonlight68 عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 7925 دندونپزشکی ، هم درامدش بالاست ،هم دوران تحصیلش کمتره هم درساشون راحت تره الانم ک ده پزشکی عمومی فایده نداره
22autumngirl عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6071 دندانپزشکی زودتر میره سره کار و درآمدم که هر دو عالیه به به تبریک میگم بهتون به خاطر رتبه خوبی که برادرتون اورده تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
باران1409 عضویت: 1392/08/26 تعداد پست: 4690 من داداشام دندونن و خواهرم پزشکیخواهرم به شدت ناراضیه.نمیزاشت اوایل من پزشکی بخونمبرا کنکور تخصص با اینکه استیریت استعداد های درخشان بود نتونست رتبه بیاره به خاطر سهمیه هاالانم حقوقش 3 تومنهدرصورتی که داداشم تو طرح حقوقش تومنه
گلناز۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 83 دندانپزشکی زودتر میره سره کار و درآمدم که هر دو عالیه به به تبریک میگم بهتون به خاطر رتبه خوبی که بر ... ممنونم عزیزم نازک آرای تن ساق گلی،که به جانش کشتم،وبه جان دادمش آب،ای دریغا به برم می شکند!
گلناز۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 83 می خوام بدونم اگه بره دندون پزشکی بعد از طرح می تونه تو کلینیک ها راحت کار پیدا کنه یا حتما باید مطب بزنه نازک آرای تن ساق گلی،که به جانش کشتم،وبه جان دادمش آب،ای دریغا به برم می شکند!
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11643 دندون خیلی بهتره درآمدش بیشتره استرس کاریش کمتره 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
گلناز۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 83 من داداشام دندونن و خواهرم پزشکی خواهرم به شدت ناراضیه.نمیزاشت اوایل من پزشکی بخونم برا کنکور تخصص ... عزیزم برادراتون بعد از طرح راحت مشغول کار شدن؟اخه میگن داره اشباع میشه و... نازک آرای تن ساق گلی،که به جانش کشتم،وبه جان دادمش آب،ای دریغا به برم می شکند!
selene عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 38986 من خودم تو این دوراهی بودم البته من با 2 3 تا پزشک متخصصو یه پزشک عمومی مشورت کردم گفتن دندان بهتره .جفتشو قبول شدم نهایت رفتم دندون .الانم راضیم .