2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندان

201 بازدید | 26 پست

خانما داداشم می خواد انتخاب رشته کنه

بین پزشکی ودندانپزشکی مونده

به نظرتون کدوم بهتره؟کدوم آینده بهتری داره؟لطفا با دلیل بگین

نازک آرای تن ساق گلی،که به جانش کشتم،وبه جان دادمش آب،ای دریغا به برم می شکند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندانپزشکی زودتر میره سره کار و درآمدم که هر دو عالیه به به تبریک میگم بهتون به خاطر رتبه خوبی که برادرتون اورده

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

من داداشام دندونن و خواهرم پزشکی

خواهرم به شدت ناراضیه.نمیزاشت اوایل من پزشکی بخونم

برا کنکور تخصص با اینکه استیریت استعداد های درخشان بود نتونست رتبه بیاره به خاطر سهمیه ها

الانم حقوقش 3 تومنه

درصورتی که داداشم تو طرح حقوقش  تومنه

دندانپزشکی زودتر میره سره کار و درآمدم که هر دو عالیه به به تبریک میگم بهتون به خاطر رتبه خوبی که بر ...

ممنونم عزیزم

می خوام بدونم اگه بره دندون پزشکی بعد از طرح می تونه تو کلینیک ها راحت کار پیدا کنه یا حتما باید مطب بزنه

دندون خیلی بهتره درآمدش بیشتره استرس کاریش کمتره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من داداشام دندونن و خواهرم پزشکی خواهرم به شدت ناراضیه.نمیزاشت اوایل من پزشکی بخونم برا کنکور تخصص ...

عزیزم برادراتون بعد از طرح راحت مشغول کار شدن؟اخه میگن داره اشباع میشه و...