2777
2789
عنوان

لرزش یک پای کودک چهارماهه در خواب

139 بازدید | 10 پست

امروز موقع شیر خوردن در حالیکه خواب بود ی پای بچم لرزید از مچ به پایینش چند ثانیه

دوباره بعد چند دقیقه ی کوچولو لرزید که با دستمم که گرفتم قطع نشد 

کل نی نی سایت و نی نی بان رو زیر و رو کردم همه نظرشون اینه که لرزشی که با گرفتن قطع نشه باید بررسی بشه

ان شاءالله میبرمش دکتر ولی خواستم ببینم کس نظر و تجربه ای نداره دلم اروم شه

اینم بگم این حرکتش اصلا تکرار شونده نیست خیلی دیر به دیر شاید دو ماه پیش دیده بودم تا امروز

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نیست پسر منم کوچیک بود ازین لرزشها داشت الانم بزرگ شده و خدا رو شکر سالمه و مشکلی نداره

نگران نباش ولی برای اطمینان دل خودت دکتر ببر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چیزی نیست پسر منم کوچیک بود ازین لرزشها داشت الانم بزرگ شده و خدا رو شکر سالمه و مشکلی نداره نگران ...

میگرفتید هم میلرزید؟خیلی به ندرت پیش میاد این لرزشها .درساه؟

میگرفتید هم میلرزید؟خیلی به ندرت پیش میاد این لرزشها .درساه؟

اره عزیزم زیر دستم بود ولی لرزش و داشت

دکتر میگفت مشکلی نداره منم مثل شما نگران میشدم ولی خدا رو شکر چیزی نبود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اره عزیزم زیر دستم بود ولی لرزش و داشت دکتر میگفت مشکلی نداره منم مثل شما نگران میشدم ولی خدا رو شک ...

خداروشکر.. الهی که همیشه سالم باشید

خداروشکر.. الهی که همیشه سالم باشید

فدات حتما نی نی شمام سالمه نگران نباش

سلام عزیزم بردی دکتر بچتونو؟؟؟ میشه بگی دکتر چی گفت عزیزم

نه عزیزم نبردم ..چون خودم با حس مادرانه فهمیدم چیزی نیست!اخه حالتش کاملا عادی بود و داشت شیر میخورد

بعدا یکی از دوستام گفت دکترم به کسی که همچین چیزی براش پیش اومده بود گفته بوده مشکلی نیست