2777
2789

حال و حول 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبجی سوال شرعی بپرسم میتونین جواب بدین؟

اگه بتونم حتما ولی خوب باز سوالات شرعی نظر مراجع متفاوته

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اگه بتونم حتما ولی خوب باز سوالات شرعی نظر مراجع متفاوته

حالا من میپرسم شما تونستی جواب بده 

من باردارم بعضی اوقات تو ترشح سفیدم خون هست بعد من همش باید غسل کنم ؟

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
حالا من میپرسم شما تونستی جواب بده  من باردارم بعضی اوقات تو ترشح سفیدم خون هست بعد من همش بای ...

شرایط مختلف داره گلم دفتر مرجع تقلیدتون‌تماس بگیرید تا چیزی گردنتون نباشه

مثلا نوشته اگه در زمانی باشه که قائدگی رخ میداده و سه روز باشه حکم حیض داره 

زنگ بزنید سوال کنید🌷

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
شرایط مختلف داره گلم دفتر مرجع تقلیدتون‌تماس بگیرید تا چیزی گردنتون نباشه مثلا نوشته اگه در زمانی ب ...

مرسی عزیز جان 🌹🌹🌹

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍