2821
2789
عنوان

انقد گریه کردم😢😭

176 بازدید | 21 پست

سلام

اصلاحالم خوب نیس یجورایی حس میکنم سردرگمودیوونه شدم اصلاحالم دست خودم نیس

اونایی ک قبلاتایپیکاموخوندن ازحالم باخبرن که من یکم ب کارام حساسیت زیادنشون میدم مثل وسواسیاشدم ازخودم نفرت دارم

زندگیوبرادخترم زهرکردم همش میرم این چیزوانچیزوبشورم پشت سرم گریه میکنه

هرچیزیونجس میدونم به چیزی دست نمیزنم روموهام حساسیت بیشتری نشون میدم خیلی سعی کردم ترک کنم اماانگارهمش یچیزی اذیتم میکنه حرف دلموجزشماهابه هیچکی نمیتونم بگم

شرایط رفتن ب روانپزشکوروانشناسم ندارم

توزندیگم همه چی دارم پول،شادی،خوشبختی،بچه،شوهرخوب اماوسواسیم داره دمارازروزگارم درمیاره 

چراهیچکی نمیتونه کمکم کنه😭😢

من عاشق خودمودختروشوهرمم❤

عزیزم من کاملا درکت میکنم من خواهرم بد تر تو بود

اتود های منو میشست 

برس هامو 

فرش هامونو 

هر روز یه گند جدید میزد 

دوساعت تو حموم بود حس میکرد نجسه

فرش رومیشست چدن فکر میکرد یه بار دست خونیش مالیده بهش

هممونو روانی کرده بود الان حدود ده ساله مشاوره میره کنترل شده خیلی از قبل بهتره خیلی

برا خودت میگم حتما حتما روانشناس و روانپرشک برو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم یه چیزی بهت بگم..واقعا فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی...

منم بعد از پوشک گرفتن پسرم و حتی قبلترش حس میکردم کل زندگیم نجسه! و شاید واقعا هم هست!!

اوایل هی خواستم حساسیت به خرج بدم و .... دیدم دارم رسما روانی میشم و زندگی رو به دهن خودم و شوهرم و اون طفلک زهر میکنم اینه که واقعا بیخیال شدم،چون تو خونه ما بعضی مهمونا با کفش هم میان تو اینه که دبگه اصلا برام مهم نیست فقط اگه کسی بخاد نماز بخونه تو خونم بهش میگم اگر پاتون خیس شد لطفا بشورین که مدیون نشم... والسلام...بیخیاللللل شو همییییین

شرایطشوندارم

چرا نداری؟

خودت نمیتونی کنترلش کنی 

اولش هی بهش میدون میدی 

پرورشش میدی 

به یه جا که برسه دیگه از کنترل خود آدم خارجه عزیزم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
نمیخوام کسی مارک وسواسی بهم بزنه

برو دکتر هیچ کس نمیفهمه

اما گیر دادنو اذیت کردن بچه اتو همه میفهمن و خیلی زود بهت میگن وسواسی

تا اولشه برو دکتر

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

اما به این فک کن که اگه همینجوری پیش بری خدایی نکرده یه روزی میرسه که حتی نتونی خونه رو جارو بزنی  اونوقت هیشکی نمیاد ازت به خاطر زحمتهایی که قبلا کشیدی تشکر کنه سریع میگن تقصیر خودته و کنارت میذارن میرن پی کسی دیگه

بخند تا دنیا به روت ب...رینه!!!
بله بگو

من پری شدم رفتم دسشویی زیرلباسم  سرش تاخورد رف داخل نواربهداشتیم خیلی معذرت ولی میخوام بگم بدونم واقعاکارم درسته یااشتباه...انجایی ک زیرلباسم خوردپاک بود منم باخودم لج کردم گفتم عوضش نمیکنم اومدم نشستم الان دارم عذاب میکشم

من عاشق خودمودختروشوهرمم❤