سلام خانوما یه سوال دارم من حدودا سه ماهه که بکارتم از بین رفته و رابطه دارم با شوهرم تو این مدت دردم کم نشده تازه جدیدا هم سوزش پیدا کردم که رفتم دکتر گفت شدیدا قارچ داری و برام پماد واژینال تجویز کرد اونو استفاده میکردم هرشب و توی مدته استفادش روزا که مثلا راه میرفتم یا عطسه میکردم معذرت میخوام این پماد میریخت بیرون و احساس میکردم جذب نشده ولی با خودم فکر کردم شاید چون هرشب استفاده میکنم اینطوریه ولی الان تموم شده و دوشبه که استفاده نکردم ولی امروز بازم دیدم دوباره لباس زیرم پر شده از کرم با اینم که روش استفادشو درست انجام میدم و تا آخرش داخل میکنم،و سوزشمم توی رابطه کم نشده،ممکنه که این پماد اصلا برا من جذب نشده باشه؟
نه بابا پمادا همینطورین تا بلند میشی میریزه بیرون قرار نیس که همش داخل بمونه تا خوب شه همون یه لایه نازک که داخل میمونه کافیه بعدم حتما مراعات نکردی که خوب نشدی بعد اومدن پماد خودتو نشور با دستمال پاک کن از دسشویی میای با دستمال خشک کن سشوار بکش لباس زیراتم یا اتو بزن یا سشوار بکش بستنی اینام زیاد بخوری عفونتت زیاد میشه
نه بابا پمادا همینطورین تا بلند میشی میریزه بیرون قرار نیس که همش داخل بمونه تا خوب شه همون یه لایه ...
رعایت میکنم اما گاهی اوقات که میریم پارک نمیخام برم دستشویی های بیرون اما از بس تکرر ادرار دارم مجبور میشم از توالت عمومی استفاده کنم تنها دمورد رعایت نکردنم همینه
یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمیپزم، تا روتو میکنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش میکنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال ۱۴۰۰ میشه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ میشیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌
عفونتت شدیده دوباره برو عزیزم بهترین راه عنبر نساراس برو از عطاری بگیر روزی دو بار دود بده بزلرش زیر گلدون کوزه ای که تهش سوراخه و بدون رنگ باشه گلدونه سفالی .بعد دامن بلند بپوش بزار زیر بدنت شورتم نپوشی دیگه تا خوب رحمت دود بخوره ی جوری که انگار تو دسشویی نشیتی ی هفته ای خوب میشی و دعام نیکنی