2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستن پیچ و مهره ، دست ورزی،  درست کردن شکل های فضایی مختلف مثلا شبیه هواپیما و ... 

سن بالاتر مثلا 7 سال کم کم ربات کنترلی ماشین و ...

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
بستن پیچ و مهره ، دست ورزی،  درست کردن شکل های فضایی مختلف مثلا شبیه هواپیما و ...  سن با ...

واسه سن 5 ساله بنظرتون چطوریه ؟خوبه؟میخوام بدونم که بچه ها از ذهن خودشون مهرها ها رو میبندن و اشکال میسازند یا از روی الگو؟

معلم بهشون میگه 

البته تجربه خودمو میگم

ولی همین رو کم کم یاد میگیرن که خودشونم میتونن خلاقیت به خرج بدن ذهنشون اماده و باز میشه

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

دو مرحله دارن اول میرن مقدماتی که فقط با بازو بسته کردن پیچ ومهره رو یاد میگیرن چن تا حیوون کوچولو درست میکنن بعدش میرن پیشرفته معلمشون خودش اول یاد میده 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

منم پسرم ۶ سالشه میخوام بذارمش بر

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

پسر من عاشق اختراع و پیچ و مهرست

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
با لگو هم چیزی درست میکنه؟اما بچم با این ساختمون بازیا چیزی درست نمیکنه.

آره خیلس دائما کارش همینه از ۲ سالگی عاشق اینه که وسایل تو خونه پیدا کنه یجور دیگه درستش کنه بگه اختراع کردم😃

ببین به چی علاقه داره همون کلاس ببرش

سلام روزتون بخیر

من مربی رباتیک هستم در تهران

اگر سوالی در زمینه ربایک دارید من پاسخگو هستم

در بیشتر مناطق تهران کلاس دارم اگر تمایل داشتید  خصوصی پیام بدید تا آدرس کلاسها رو خدمتتون ارسال کنم

برای شهرستانیها هم فیلم آموزشها رو ارسال میکنم

آیدی تلگرامم  teacherhoseini@