2777
2789

عزیزم شیر رو گرم کن بعد بزار ولرم بشه تا حدی که انگشت و میزنی داخلش نسوزه بعد بسته به شیر که دلری مثلا واسه یک کیلو سه قاشق کافیه ماست و هم بزن که یکرست بشه بزن داخل شیر و مخلوط کن اخرش یه قاشق هم ماست بدون اینکه هم بزنی همینجوری بریز وسط ظرف و اصلا هم نزن و در ظرفت و ببند و بپوشونش بعد چند ساعتم که بست بزار تو یخچال تا فرداش استفاده نکن تا خوب سفت بشه بعد اون اب که میاد بالا رو میتونی با قاشق یا ملاقه برداری که ماستت خوب سفت بشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ماست همزده خیلی دوس دارم.وقتی مایعشو ماست همزده و نشاسته ذرت و یکمی خامه میزنم عالی میشه.

به به چه عالی 

بعد نشاسته و خامه رو به ازای هر کیلو چقد میریزی یعنی قاطی ماست می کنی همه رو بعد به شیر اضافه می کنی ؟؟

شیرو که جوشوندی خاموش کردی یذره ماست بریز توش ههمش بزن شیرو از این ظرف به اون ظرف بریز که هم ماست خوب قاطی شه ام کمی خنک شه بعد انگشتتو بزار تو شیر اگ دماش طوری بود که ولرم بود انگشتو نمیسوزوند درشو ببند پتوبزار سرش تا ببنده.مثلا اگ صب گذاشته شب بزارش تو یخچال یروز بمونه عالی میشه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
به به چه عالی  بعد نشاسته و خامه رو به ازای هر کیلو چقد میریزی یعنی قاطی ماست می کنی همه رو بع ...

شیر رو میجوشونی میذاری خنک شه وقتی انگشتت رو تو شیر میزنی نباید بسوزه فقط ولرم باشه برای مایعش به ازای هر کیلو شیر 2قاشق ماست همزده 1قاشق نشاسته ذرت و 1قاشق خامه اینا رو با هم قاطی میکنم میریزم تو شیر ولرم شده و هم میزنم تا کاملا مخلوط شه درش رو دمکنی میذارم و یه جای گرم ثابت میذارم برای 4تا 6ساعت معمولا روش پتو میذارم.بعد میذارمش تو یخچال و 24ساعت بعد آمادس