vanda_nini مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 81 عنوان کمکم کنید رو شلوارم لکه رنگ ریخت 86 بازدید | 6 پست اومدم آرایشگاه موهامو رنگ دکلره بزنم.از جلوی آرایشگار یه لکه بزرگ دکلره و اکسیدان ریخت روشلوار مشکیم.چیکار کنم جاش نمونه؟؟؟؟؟ 1398/05/19 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 رنگ بندازش🤨 من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
تنهایtanha عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 4005 هیچ کاری نمیتونی بکنی میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
mahrbano عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 4427 شلوارو باید رنگ کنی دیگه کاریش نمیشه کرد میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم ی صلوات بفرستید 🥺🥺
rahasaadat عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 3243 بابا بیخیال فدا سرت ...بندازش دور ...برو خدا رو شکر کن تو صورت و جای حساس نریخته این ک چیزی نیس یکی دیگه بخر بپوووش غصه نداره