2777
2789
بعد اگه کیسه آب باشه دائم آب میاد یا نه مثلا فقط اگه یبار در روز بیاد اونم کیسه ابه

دائم میاد.به حرکت های جنین هم توجه کن که کم نشه

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
بعد اگه کیسه آب باشه دائم آب میاد یا نه مثلا فقط اگه یبار در روز بیاد اونم کیسه ابه

نه دائم میاد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دستمال یا نوار بزار چند بار سرفه کن اگر خیس شد کیسه ابه اگرم ن که همون ترشحه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

اخه شایدم نشتی داره

تو فقط به تکونای نی نی توجه کن اگه کم شد برو دکتر

الانم تا وقت هس برو مرکز بهداشت ساعت2میبندن

دوباره میسازمت💪

ای جانم مبارکه تولدش😍 منم تازه رفتم تو 9ماه خیلی میترسم زودتر از وقتش زایمان کنم  برام دعا ک ...

مرسی عزیز

نگران نباش،البته این نگرانیا طبیعیه انشالله به سلامت زایمان کنی و نی نی تو بغل کنی 

حس روزای اول دیگه هیچوقت تکرار نمیشه😍😍😍

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
از صبح که رفتم دستشویی یه آب رقیق اومد ازم ولی مقدارش خیلی کم هست یبار دیگم اینجوری شده بودم ولی قطع ...

گلم رابطه نداشته باش منم هروقت رابطه داشتم کیسه ابم نشتی میکرد ذفتم سونوگفت اب دورش کم شده و من دیگه رابطه نداشتم زایمانمم بخاطراینکه اب دورش کم بودنی نی مدفوع کردومن باهمون دردزایمان وباپنج سانت بازشدن دهانه رحم رفتم سزارین گلم مواظب باش انشالله نی نی صحیح وسالم بیادبغلت

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  
مقدارش چقدر؟

بستگی داره.... بعضی وقت ها در حد رطوبت کم! 

اما اگه ترشح سفید و آبکی مثل شیر واسه کیسه آب نیست منم داشتم دائم توهم میزدم دکترم میگفت چیزی نیست🤦🏻‍♀️

لباس زیر نپوشی مشخص میشه سفید یا بی رنگ

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️