2777
2789
خوبه که اعتقاد داری من متاسفانه به دلیل فضای کارم اعتقادمو به همه چیز از دست دادم اصلا فکرای پوچ میک ...

هیچوقت اعتقادتا از دست نده من با اینکه دستام میلرزه و از زندگی خستم ولی نمازما اول وقت میخونم و اعتقادم دارم کدوم استانی گلم؟ 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
الان لرزش دستات کامل خوب شد؟ تو فامیل داشتید کسی که دستاش بلرزه؟  

نه اصلا نداشتیم که کسی اینجوری باشه  من چند سال که اینجوری شدم کلا از نوجوونی اضطرابم شروع شدش همه مراحل زندگی در ایران هم که استرس زاهستش دیگه از زمان کنکور استرس من به اوج‌ خودش رسید تا دانشگاه و سر کار که دیگه از ۵ سال پیش خیلی شدید بودش که دیگه داروخوردم  و یوگا میرفتم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه اصلا نداشتیم که کسی اینجوری باشه  من چند سال که اینجوری شدم کلا از نوجوونی اضطرابم شروع شدش ...

هنوزم دارو میخوری؟ من مشکل اصلیم لرزش دستام و استرسم که داغونم کرده حتی مهمونی هم نمیتونم برم الانم دکترم پرانول و سیتالوپرام داده شما لرزش دستاتون کاملا خوب شده؟؟ 

هنوزم دارو میخوری؟ من مشکل اصلیم لرزش دستام و استرسم که داغونم کرده حتی مهمونی هم نمیتونم برم الانم ...

اره الان دیگه مشکلی ندارم لرزش دستام خوب شده داروهامو تیکه تیکه قطع کردش الان فقط ونلافاکسین و اسنترا میخورم که ماه دیگه اسنترا هم قطع میشه 

اره الان دیگه مشکلی ندارم لرزش دستام خوب شده داروهامو تیکه تیکه قطع کردش الان فقط ونلافاکسین و اسنتر ...

خوشبحالت لرزش دستات خوب شده من خیلی نگران دستامم بخدا کلی از زندگیم و ایندم و ازدواج میترسم 

خوبه که اعتقاد داری من متاسفانه به دلیل فضای کارم اعتقادمو به همه چیز از دست دادم اصلا فکرای پوچ میک ...

فک میکردی روزی دستات خوب بشه؟ به نظرت کدوم دارو باعث شد دیگه لرزشی نداشته باشی؟ 

منننن واقعاااا نتیجه گرفتم داشتم از استرس و انرژی منفی میمردم واقعا انقدر که فکر و خیال میکردممم

تعریف یوگا رو مدیتیشن رو خیلی شنیده بودم رفتم امتحان کردم و واقعا نتیجه داد خانم الهام پویامنش انقدر انرژی خودش خوبه که حال منم کم کم خوب شد واقعا راضیم که پیگیری کردم و به ارامش روح و روانم رسیدم