2777
2789
عنوان

جریان چیه؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 34 پست
مثلا اگه بخوان به بهانه فضولي بيان توي اشپز خونه و سرك بكشن اما نهايتا شايد يه ظرف هم بشورن خوشم نمي ...

اما خب خدا رو شكر خانواده شوهرم اين طوري نيستن نهايتا سالي يه بار بيان خونمون 

خدایا شکرت 🙏🏻
مثلا اگه بخوان به بهانه فضولي بيان توي اشپز خونه و سرك بكشن اما نهايتا شايد يه ظرف هم بشورن خوشم نمي ...

اگه مادر خودت یا خواهرت بیاد نمیپرسه؟؟

اگه بپرسه میشه فوضولی؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر روز در نی نی سایت با این چالش روبرو هستم   گاهی دلم میخواد شوهرم بیاد اینجا رو بخونه که ...

😂😂😂😂😂😚

اگه بیان و درحد مهمون کمک کنن خوبه ن اینکه حسِ صاحبخونه بودن بهشون دست بده و دیگه خودتو آدم حساب نکنن انگار ن انگار ک خونه ی توئه ب بچت هم اهمیت بدن و دوسش داشته باشن خوبه ن اینکه دایه ی دلسوزتر از مادر بشن و همش از کارای تو ایراد بگیرن و همش بگن این بچه ی ماست! همه از اینکه کسی تو زندگیشون دخالت و فضولی کنه بدشون میاد از اینکه بهشون بی توجهی بشه هم بدشون میاد

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....
اگه مادر خودت یا خواهرت بیاد نمیپرسه؟؟ اگه بپرسه میشه فوضولی؟؟

مامانم اول اين كه ميدونم نميپرسه بعد هم اگه چيز مهمي باشه  همون موقع كه خريدم بهش ميگم

خدایا شکرت 🙏🏻

هر کس یه جوریه و یه مشکل و درگیری داره.ادما با هم فرق دارن.😊😊

من که مشکلی با خانواده شوهرم ندارم اگرم یه روزی پیش بیاد قطعا قطع رابطه میکنم چون اصلا حوصله جرو بحث و خاله زنک بازی ندارم 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

حرف من اینه که اگه با خونواده شوهر دقیقاً عین خونواده خودتون رفتار کنین هیچ وقت بینتون اینطور کینه نمیشه 

حرف من اینه که اگه با خونواده شوهر دقیقاً عین خونواده خودتون رفتار کنین هیچ وقت بینتون اینطور کینه ن ...

ببین من با خانواده ی شوهرم خییییلی بهتر از خانواده ی خودم رفتار میکردم و هنوزم البته بهشون احترام میذارم ولی اینقد پررو و نمک نشناسن ک نگو!وقتی دیدم اونا اصلا با من مثِ دختر خودشون رفتار نمیکنن گفتم من چرا ب حماقتم ادامه بدم

مثلاً دیدم خانمایی که وقتی خونواده خودشون بخواد بیاد خونشون چند نوع غذا و میوه و دسر و سالاد و و و  

ولی وقتی خونواده همسرشون بخواد بیاد کمترین غذا رو ددست میکنن جوری که حتی مهمونا سیر نمیشن

دیدم خانمایی که برای تولد بچشون فقط خونواده خودشونو دعوت میکنن درصورتی که خواهرشوهر و مادرشوهر که همسایشوننو دعوات نمیکنن 

این چیزا واقعاً زشته درخور شخصیت هیچ آدمی نیست این رفتاراا

به نظر من بهتر اینه که اگه قراره دعوتشون کنیم همه رو تو یه شب جمع کنیم

اینطور بهتر نیست؟!

مامانم اول اين كه ميدونم نميپرسه بعد هم اگه چيز مهمي باشه  همون موقع كه خريدم بهش ميگم

پس چرا به مادرشوهرت نمیگی؟؟!!

مگه اون مادر همسرت نیست؟؟!!

اگه همسرت به مادرش بگه ناراحت نمیشی؟؟!!

آخه دیدم همینجا تاپیکایی که مرد برا مادرش میگه فلان کارو کردیم به خانم برمیخوره که چرا گفته!!!

مثلاً دیدم خانمایی که وقتی خونواده خودشون بخواد بیاد خونشون چند نوع غذا و میوه و دسر و سالاد و و و & ...

بخدا من ب اون بی....ها خیلی اهمیت میدادم ولی باورکن بعضیا بیمارن بهشون ک زیادی لطف کنی فک میکنن عرضه نداری میترسی

پس چرا به مادرشوهرت نمیگی؟؟!! مگه اون مادر همسرت نیست؟؟!! اگه همسرت به مادرش بگه ناراحت نمیشی؟؟!!

نه چرا ناراحت بشم 

ميگم كه سالي يه بار نهايتا بياد اينجا 

اخه با مامانم هر روز صحبت ميكنم برا همين يادم ميمونه بگم 

اما با مادر شوهرم نهايتا ماهي به بار باهم صحبت كنيم كه اونم ديگه من يادم رفته 

خدایا شکرت 🙏🏻
آخه دیدم همینجا تاپیکایی که مرد برا مادرش میگه فلان کارو کردیم به خانم برمیخوره که چرا گفته!!!

نه خدا رو شكر اين مورد برام مهم نيس مثلا وقتي يه چيزي رو نميدونم به شوهرم ميگم زنگ بزن به مامانت تجربش بيشتره 

خدایا شکرت 🙏🏻