2777
2789
عنوان

جریان چیه؟؟🤔

320 بازدید | 34 پست

اگه خونواده شوهر بیان خونتون و دست به وسایل بزنن ناراحت میشین

اگه دست نزنن و مثل مهمون بشینن بازم ناراحت میشین

اگه به بچتون اهمیت بدن و دوسش داشته باشن ناراحت میشین

اگه دوست نداشته باشن بازم ناراحت میشین

هیچ خونواده شوهری خوب نیست

مادرشوهرا همه دیو دوسرن

از مشکلات شما خوشحال میشن

جدی میگین اینا رو یا ما رو ایستگاه کردین؟؟😐

من در عجبم چطور این همه تناقض؟؟!!

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقهای آدمهای مختلف با روحیات مختلف

که کلا ناراحت میشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

هرکسی اخلاقش یه جوره همه که عین هم نیستن یکی لز بی محلی ناراحت میشه یکی از اینکه زیاد توجه بشه وتوکارش فضولی کنن هرکسیم به نوعی حقداره چون زندگی ها وآدمها باهم فرق دارن پس این تناقض نیست 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من به شخصه از اینکه مثل مهمون بشینن بدم نمیاد...

ولی واقعا مثل مهمون باشن...

نیان دو هفته اتراق کنن...

به بچمم اهمیت بدن، ولی به من بیشتر...(یعنی دخالت بیجا نکنن و مثلا من میگم اینو بهش ندید ندن...)

خانواده شوهرم هم بد نیستن...

مادرشوهرم هم دیو دو سر نیست...

ولی خیلیا هستن واقعا

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

من که خودم مشکل خاصی با خونواده شوهرم ندارم و چون آدمای خوبی هستن منم دوستشون دارم و هواشون رو دارم . ولی خوب اگه هر کس حد و حدود خودش رو بدونه و درست رفتار کنه هیچوقت مشکلی پیش نمیاد . ولی همه جور ادمی هست دیگه نمیشه گفت همه خوبن یا همه مادر شوهرها بدن

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
ایسگاه😐

😂😂😂😂😂 

همیشه بین این دوتا میموندم

نمیدونستم ایساه بنویسم یا ایسگاه

ممنون که روشنم کردی😁😙

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
وااا😐😐

مثلا اگه بخوان به بهانه فضولي بيان توي اشپز خونه و سرك بكشن اما نهايتا شايد يه ظرف هم بشورن خوشم نمياد 

مثلا مياد ظرف بشورن اما هي بپرسه اينو چند خريدي اونو چند خريدي همون بهتر كه نياد كمك

خدایا شکرت 🙏🏻