2777
2789
عنوان

ادمهای حسود

162 بازدید | 8 پست

من به شخصه تو زندگیم آ دم حسودی نیستم و از پيپیشرفت آ دمها خودم خیلی خوشحال میشم برعکس دور و اطراف خودم خیلی آدمهای حسود و بدجنس هستن که اغلب اوقات با رفتارشون مرا اذيت میکنند به خدا میگم من که سعی کردم بنده مهربون و خوش قلبی باشم برای بنده هات  پس چرا آدمهای حسود سر راه من قرار گرفتند من که کاری ب کار کسی ندارم چرا اینطوریه؟

منم همینم بی تفاوت باش

الان محیط کارم تحت فشارم از دست همین آدما ک میخوان نباشی

ولی تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

خدا میگه چه بسا چیزی هست که شما از اون اکراه دارین و خوشتون نمیاد اما اون برای شما بهتره و خیر و خوبی به همراه داره

در مورد آدمای حسود هم خدا میگه دو تا کار کنین:
اول اینکه یه رفتار نیکو حالا این رفتار هر چیزی میتونه باشه اما باید رفتاری باشه که بد نباشه بلکه نیکو باشه داشته باشین و بعد هم میگه از شر این آدمای حسود به خودم پناه ببرین خودم حفظتون میکنم

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی این آدمها برای رشد من خوبه. من بیشتر آدمهای اطرافم خیلی حسود و خودخواه هستن همه چیز  را فقط برای خودشون و بچه ها شون ميخواد و اگر دیگری داشته باشه خیلی عصبانی میشن و از نقص هاشون علیه اون فرد استفاده میکنند در صورت که این آدمهای حسود اطراف من خودشون موقعیت اجتماعی بالا و مالی بالا دارند .

یعنی این آدمها برای رشد من خوبه. من بیشتر آدمهای اطرافم خیلی حسود و خودخواه هستن همه چیز  را فق ...

در هر چیزی اسراری هست که ما نمیدونیم
ولی میتونه خیلی خوب باشه اگه در تمام مدت خودتو بخدا بسپاری

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
در هر چیزی اسراری هست که ما نمیدونیم ولی میتونه خیلی خوب باشه اگه در تمام مدت خودتو بخدا بسپاری

درسته من خودم را از شر آنها به خدا می سپارم ولی ناراحتی و شکایتم اینه که چرا این همه آدم ها ی حسود برای من در صورتی که خودم نقطه مقابل آنها هستم و حسود نیستم این مسائل تو دل سنگینی میکنه

درسته من خودم را از شر آنها به خدا می سپارم ولی ناراحتی و شکایتم اینه که چرا این همه آدم ها ی حسود ب ...

برای اینه که تفاوت ها رو ببینی
آیا دوس داشتی جای اونا باشی؟
اگه نظرت مفیه همین الان خدا رو شکر کن که نیستی
گاهی این چیزا برای ادآوریه 

برای اینه که تفاوت ها رو ببینی آیا دوس داشتی جای اونا باشی؟ اگه نظرت مفیه همین الان خدا رو شکر کن که ...

مفیه = همینه (اشتباه تایپی)

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز