2777
2789
عنوان

چی بگم؟

111 بازدید | 9 پست

امروز قرار بود بریم سفر با قطار حالا نپرسین کجا دیشب با شوهرم دعوا کردیم منم افتادم رد دنده لج گفتم نمیرم تو با هرکی دوست داری برو با اینکه همش تقصیر اون بود ولی گردن نگرفت اونم بلیط ها رو داد برادرشوهرم.کع با زنش بره الان حس بدی دارم   بخاطر کاراش دیگه عمرا دلم باهاش صاف شه متنفرم ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم واسه شوهرت.جای اینکه از دلت دربیاره و برین اینکارو کرده.توام راهتو پیدا کن دوست گلم.من اخلاق شوهرتو نمیدونم ولی شوهر من خیلی مغرور بود اوایل و هنوزم هست من راهشو پیدا کردم چجوری باید باهاش رفتار کنم

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک
متاسفم واسه شوهرت.جای اینکه از دلت دربیاره و برین اینکارو کرده.توام راهتو پیدا کن دوست گلم.من اخلاق ...

بخدا کاش میتونستم ولی تصمیم گرفتم دگه ادمم حسابش نکنم میرم و یه کار پیدا میکنم 

بخدا کاش میتونستم ولی تصمیم گرفتم دگه ادمم حسابش نکنم میرم و یه کار پیدا میکنم 

منم خیلی اذیت شدم درد من یکی دوتا نبود خیلی مشکلات داشتم و دارم‌.فکر میکردم با محبت بیشتر میتونم یسری چیزا رو درست کنم اما از یجایی به بعد فهمیدم هرچی کمتر محبت کنم بهتره رویه ام رو عوض کردم منم یمدت میخواستم برم سرکار اما شوهرم اجازه نداد و کمکم نکرد چون به زن سابقش کمک کرده بود اونم نمک خورده بود و نمکدون شکسته بود حالا من باید تاوان اونو پس بدم

منم خیلی اذیت شدم درد من یکی دوتا نبود خیلی مشکلات داشتم و دارم‌.فکر میکردم با محبت بیشتر میتونم یسر ...

اره منم میزنم به بیخیالی دگه واسم مهم نیستش دفعه جلویی که بحثمون شد من احمق رفتم منت کشی 4روز باهام حرف نمیزد اخرش طاقت نیاوردم بعد بهم میگه اگه 10سالم حرف نمیزدی واسم مهم نبود   خدایا چرا اینا انقد بیفکر و احساسن اخه

اره منم میزنم به بیخیالی دگه واسم مهم نیستش دفعه جلویی که بحثمون شد من احمق رفتم منت کشی 4روز باهام ...

اشتباه منو کردی منم همیشه میرفتم منت کشی الان هرچقدم قهر باشیم من نمیرم خودش بعد چند روز طاقت نمیاره میاد من خودمو کلا میزنم به بیخیالی