2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصور کردم که چطوری باید تعقیبش کنم

دیدم نمیشه😂😂😂

مگر اینکه یه موتور گیر بیارم

بعدم همش خلاف رانندگی کنم 

چراغ قرمز رد کنم😂😂

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
من تعقیب نکردم . بارها خواستم اینکارو کنم ولی غلبه کردم . لاتجسسوا . هر چی ادم بیشتر بدونه خودش بیشت ...

حتی اگر شوهرش توی دام اعتیاد باشه و پنهون کاری کنه؟؟؟

من ۳ ساله دارم زجر میکشم

مرگ یه بار شیونم یه بار

بذار بفهمم چی داره به سرم میاد

شاید بتونم یه کمکی به خودش خودم و زندگیم کنم

حتی اگر شوهرش توی دام اعتیاد باشه و پنهون کاری کنه؟؟؟ من ۳ ساله دارم زجر میکشم مرگ یه بار شیونم یه ...

عزیزم . اعتیاد داره ؟ راهش این نیست ک شما دنبالش بیفتی یا ترکش بده  تمام تلاشت رو بکن .

اگر دیدی ادمی نیست ک درست شه و ترک کنه تنها راهش اینه ک یا بسوزی و بسازی  یا طلاق بگیری . 

خودت میدونی چی ب سرت اومده تقریبا . میدونی ک همسرت  افتاده ب دام اعتیاد ...

عزیزم شوهر من خدای پنهان کاریه . میگ میرم دنبال کار بعد دو روز میفهمم اصلا دنبال کار نرفته  و رفته پیش رفیقاش . ب هوای خرید کردن میره   .. بعد ۳ ساعت میاد . چندین بار تو گوشیش اس ام اس های عاشقونه دیدم ... چیکار کنم ؟ بیفتم دنبالش ؟  تا کی میخوام مثل مادر باشم ؟ من خودم بهش گفتم  وصیتمو کردم . گفتم  هر کاری تاوان داره . مراقب رفتارت باش ک مجبور نشی تاوان بدی 

عزیزم . اعتیاد داره ؟ راهش این نیست ک شما دنبالش بیفتی یا ترکش بده  تمام تلاشت رو بکن . ...

منم الان دارم تلاش می کنم ترکش بدم

خدا کنه درست بشه و زندگیم نجات پیدا کنه