2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختره اومده به عشقم پیشنهاد دوستی داده.عشقم میگه ما باهم اصلا حرف نمیزنیم ولی هنوز تو اینستا نگا ...

نامزدید یا دوس دختر دوس پسر یا چی

چونان چوبی در آستینم کرد روزگار؛که معنی سکوت تلخ مترسک را فهمیدم...
دوس پسرمه

شما خیلی ساده اید که بدون هیچ تعهدی حاضرید به ما پسرا اعتماد کنید...منظورمو گرفتید یا دقیق تر بگم

راستش نفهمیدم میشه دقیق تر بگین

ببینید اینجا نمیتونم خیلی بازش کنم چون بعضی حرفا زدنش هم قشنگ نیست،اما خیلی مردا با اینکه ازدواج کردن

مهریه داره زن مرد پای ابروش و خونوادش در میونه زن بیچاره رو بدبخت میکنه اذیت میکنه من خودم با یکی از اهالی نینی سایت گفتن و رفتیم اینستا گرام صحبت کنیم 

میگفت شوهرم چه بلاهایی سرم میاره و بگذریم

بعد شما چطور به یه بچه ای که هیچ تعهدی نداره و فقط یه شماره ازش دارید و بچه هم تحت تاثیر هورموناش داره باهاتون ارتباط برقرار میکنه اعتماد میکنید خدایی؟

خدایی بگید چطور اعتماد میکنید؟

ببینید اینجا نمیتونم خیلی بازش کنم چون بعضی حرفا زدنش هم قشنگ نیست،اما خیلی مردا با اینکه ازدواج کرد ...

خب تا باهاش چند سال دوست نباشم نمیتونم انتخابش کنم برا این که باهم ازدواج کنیم.تا نبینم جلو دوستام جلو دوستاش تو عصبانیت تو سفر و جاهای مختلف چجوریه چطور میتونم انتخابش کنم.

خب تا باهاش چند سال دوست نباشم نمیتونم انتخابش کنم برا این که باهم ازدواج کنیم.تا نبینم جلو دوستام ج ...

توی ساده فکر کردی اون چند سال بعد میاد باهات ازدواج میکنه؟!اینو اگه اینقدر مطمئن میگم چون همجنسامو میشناسم...اون تورو خیلی زود فراموش میکنه میره سراغ بعدی طبیعت پسرای هرزه اینه،اون تویی که تا مدت ها اذیت میشی و نمیتونی فراموشش کنی،بعدم میشی از اینا که از عشق و عاشقی بد میگن و سیس با تجربه هارو میگیرن،مطمئنم،

توی ساده فکر کردی اون چند سال بعد میاد باهات ازدواج میکنه؟!اینو اگه اینقدر مطمئن میگم چون همجن ...

تاحالا تو این سه سال که باهاش بودم همچین اتفاقی نیوفتاده پنج بارم باهاش تموم کردم ولی باز خودش بعد یک ماه برمیگرده