2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

1160 بازدید | 21 پست

نمیخوام بهونه بیارم ولی واقعا ب خاطر وضع جامعه و آینده نامعلوم خیلی بهم ریختم، تقریبا دوساله اینطوری عصبیم. پایان نامه ارشدم هم قوز بالا قوز!

به خاطر این فشارها و عصبی شدنم خیلی رفتارم با همه بد شده و پرخواشگر شدم.

امشب داشتم شام میخورم بابام اومد تو آشپزخونه از تو یخچال آب برداره، در یخچال رو زیادی باز کرد خورد به صندلی که من روش نشسته بودم.. هیچی نگفتم غذامم نخوردم اومدم تو اتاق! میدونم خیلی خیلی مسخره بود حرکتم اصلا از سر شب تا حالا اعصابم خورده بابامم ناراحت شد 😭😭😭

اَه گ* تو این زندگی نکبتی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درکت میکنم. منم اینجوری شده م‌گاهی. فشار روت زیاده. بزن ب بی خیالی و بی رگی. یه ردش برای شاد کردن و منحرف کردن ذهن خودت پبدا کن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
چه بدتون بیاد چه نیاد دیگه اوضاع اینه .باید خودمون رو از این منجلاب بکشیم بیرون

سخته ولی شدنیه .برای خودت برو کار کن پول جمع کن وام بگیر خونه بخر .پول جمع کن دوباره وام بگیر ماشین بخر .کمکم برای خونت وسایل بخر .به خودت برس اگه همش غصه بخوری بدتره.هدف برای خودت تایین کن تا ده سال دیگه بهش برسی 

من نزدیک دوران قاعدگی خیلی پرخاشگر میشم بعدشم عذاب وجدان میگیرم انگار تمام مشکلاتم تو اون تایم  مثل خار میره تو چشمم

ارزش ندارد که ادمی برای مبارزه با کوته فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد (میکل آنژ)