2789

سریع برو دکتر فعلا هم از خوردن نمک جدا دوری کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پزشک نیستم اطلاعی ندارم ولی برو پیش دکتر عمومی یا پزشک خانواده ازش بخواه ازت با فشار سنج فشارخون بگیره یاازاین فشار سنج دیجیتالی از داروخونه بگیر 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من پزشک نیستم اطلاعی ندارم ولی برو پیش دکتر عمومی یا پزشک خانواده ازش بخواه ازت با فشار سنج فشارخون ...

اتفاقا دوسال قبل هم همینجور بودم رفتم دکتر حتی سونوی داپلر کلیه ها هم رفتم هیچی نبود بازم میرم 

قبلا پراسترس بودم جدیدا نه اینطور نیستم هیچی برام مهم نیست 

نمیدونم.یه ویزیت بشی بد نیست. ولی اینا همه ماله اعصابه.

من خودمم چن ساله همین طورم دکترام همش میگن استرس نداشته باش. ولی نمیتونم.

نمیدونم.یه ویزیت بشی بد نیست. ولی اینا همه ماله اعصابه. من خودمم چن ساله همین طورم دکترام همش میگن ...

چهار سقط داشتم یه ماه دیگه باید برم اقدام برا بچه نمیدونم و نمیخام اصلا این وضع و داشته باشم نمیدونم چکار کنم 

با سلام و احترام

من تیمی را میشناسم که با استفاده رژیم غذایی مکمل کنار داروها بیماری های دیابت و کبد چرب و تیروئید _ فشار خون ـ واریس _ معده _  سرطان _ پارکینسون _ میگرن _ ریزش مو _ آلرژی _ رماتیسم و آرتروز ـ بیماریهای پوستی و خودایمنی نظیر ام اس ، پی سی را درمان می کنند.کسانی که خوب شدند و دکتر داروهایش را قطع کرده بود را دیده ام اگر مایل هستید با شماره 09910025498 تماس بگیرید