2777
2789

باید پزشکی قانونی تعیین کنه مشمول چند درصد دیه هست اینجوری نمیشه پیش بینی کرد

ارزش ندارد که ادمی برای مبارزه با کوته فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد (میکل آنژ)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میشه تقریبی بهم بگید چقد؟

دیه کامل 231 میلیون تومن میشه که در ماه های حرام ک در حال حاضر در ماه حرام هستیم میشه 360 میلیون وقتی میگیم نصف دیه یعنی 115 میلیون یه درصد این مبلغ میشه دیه خراش دست که با توجه به عمق زخم امکان داره بالاترم باشه هفت الی هشت درصد 231 میلیون یا 360 میلیون ام محاسبه کنید میشه دیه شکستگی  مچ پا

سلام 

نظر قاضی مهم هست هرچند مچ دستتون نشکسته ولی هر کدام از شکستگی ها اگر معیوب التیام یابد 10 و اگر مطلوب التیام یابد 8 درصد دیه دارد و بخیه دست هم هرچند که جراحات وارده در اثر یک ضربه باشد ، اگر چندین جراحات از ان ضربه ایجاد شود هرکدام مستقلا تعیین درصد میشود .
دو دامیه در دست میشود ۱درصد دیه کامل و۴ حارصه در انگشت هم ۲هزارم دیه کامل 

حارصه و دامیه خفیف‌ترین گونه از انواع شجاج می‌باشند. در ماده 709 قانون مجازات اسلامی، حارصه به خراش پوست بدون آنکه خون جاری شود، تعریف شده است. دامیه نیز جراحتی دانسته شده که اندکی وارد گوشت شود و همراه با آن خون جاری گردد