2777
2789

اگه اولاشه شاید بتونی ولی اگه خیلی غرق شده کارت خیلی سخت میشه من شوهرم معتاد نیست یکی از نزدیکانم بود که بخاطراعتیادالان سالهاست فوت کرده هرچقدتلاش کردیم ترک نکرد ده بار رفت کمپ و برگشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی قبلش تا یه روز خاصی بهش اولتیماتوم دادم گفتم اگ نزاری کنار ترکت میکنم اونم گفت تو منو دوست داری نمیری  ولی بر خلاف انتظارش یروز صبح اسنپ گرفتم رفتم خونمون یماه

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️

شوهرم که نه ولی داییم ۲۵ سالشه خانومش ۲۰ سالشه متأسفانه امسال فهمیدیم که مدته زیادیه مواد مصرف میکنه و حتی دست بزنم پیدا کرد 

یکی از با تجربه های فامیلو بردیم باهاش حرف زد و کمکش کرد بردش کمپ ۳۰ روز بعد کمپ هم رفتن یه مدتی رو روستا تا حالش روبه راه باشه ولی سیگار میکشه ک قبلا نمیکشید گفتن نمیتونه یهو ترک کنه باید که سیگار رو بکشه حتما... و اینکه چیزایی که طبعش سرده براش ممنوعه چون باعث میشه بدن درد بگیره فقط و فقط گرمی

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
من  یمدت رفتم خونمون  اومد گفت ترک کردم ولی الان قرص منادون میخوره من نمیدونم این چ ترک کر ...

متادون هم یکـ اعتیاده.بهتره ترک کنه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)