2777
2789
عنوان

قهر😢😢😢

226 بازدید | 17 پست

سلام خانما شوهرم حدود یک هفته ونیم باهام دعوا کرد وقهر کرده جاشو جداکرده.روی تراسمون دوتاتخت داریم کنارهم بود شوهرم تختارو بافاصله از هم گذاشت .دوباربهش گفتم بیاکنارم نیومد سه شبه برنامه خواست رد کردم دیشب بحرفش کردم و رابطه خیلی خوبی داشتیم اما بازم نیومد کنارم😢😢😢😢😢..اینم بگم شبا ساعت یازده ونیم اینا میاد😔😔پیش دوستشه منم از امشب اومدم پایین تواتاق رو تخت بخابم. بنظرتون چیکارکنم درمونده شدم کار هرروز وشبم گریس😢😢😢😢😢خیلی داغونم😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سر چی دعوا کردین که انقدر کشش میده؟؟و اینکه شما چند بار ردش کردین کارتون خیلی اشتباه بوده

عزیزم خیلی ناراحتم کرده میدونی من نزدیک دوهفتس چی کشیدم بارها مردم😢😢😢نهار وشام که نمیاد .اگه بیادم دیر میاد..همش بارفیقشه .منو محل نمیده 😭😭😭داغونم .تویح دادم یک تاپیکم اصلا هیچ مشکلی نبود شوهرم خوشی زده زیر دلش ....میگه جامو جدا کردم چون رابطه که داریم صبح خواب میمونم نمیرم سرکار

بنظرت جواب میده؟؟اصلا خونه نیست خب😢😢😢😢

آخه ميدوني تجربه خودمه البته منم به شوهرم خیلی وابسته بودم اون سو استفاده می کرد منم اذیت میشدم يه روز تصمیم گرفتم بی محلش کنم اصلا ندید بگیرمش دیدم جواب داد اون اومد طرفم البته هر شخص با اون یکی فرق داره گفتم شاید توهم جواب بگیری

آخه ميدوني تجربه خودمه البته منم به شوهرم خیلی وابسته بودم اون سو استفاده می کرد منم اذیت میشدم يه ر ...

شوهر منم فقط بابی محلی جواب میده .هرچقد الان برم سمتش پسم میزنه لعنت بهش .اما دوستم من انگار یک مرده ام بشدت پژمرده و داغون .رنگ بصورتم ندارم.سردردای عجیب حالت تهوع شدید ...دیگه نابود شدم 

شوهر منم فقط بابی محلی جواب میده .هرچقد الان برم سمتش پسم میزنه لعنت بهش .اما دوستم من انگار یک مرده ...

نگو به خاطر شوهرت به خودت برس شاد باش برقص بزار ببینه خوشی نه يه آدم داغون که بدون اون نميتونی زندگی کنی بچه داری

نگو به خاطر شوهرت به خودت برس شاد باش برقص بزار ببینه خوشی نه يه آدم داغون که بدون اون نميتونی زندگی ...

نه میگه سنمون کمه بچه نمیخوایم هنوز😢اخه کی برقصم اصلا نیست خونه لعنت بهش ...ولی میخوام کاری کنم جاهامون عوض بشه بفهمه منت کشش نیستم انگار اون زنه من مرد ...بخدا ازبس میدونه دوسش دارم اینطور شده😢😢😢..خیلی بخودم میرسم تو خونه اما از درون دلم خیلی خرابه