2777
2789

شما کم کم بخر لوازمی که واجبه بخر نه سختت میاد هم میتونی هربرندی ک دلت خواست بخری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ۵ تا ۷. اگه چوب نخری کمتر خیلییی

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

۵تومن 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

عزیزم از الان شروع کن کم کم بخر که فشار نیاد بهت 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

3یا4تومن میتونی قشنگ چیزای شیک و تو چشم و بدرد بخور بخری کامل با لباس و همه چیزش دیگه 

افرین خوشحالم ک کم کم داره ای رسمای بیخودی جم میشه بچه یکی دیگه یکی دیگه سیسمونی بده اخه بیچاره دخترشو با جهاز فرستاده برا بچشم سیسمونی بده اخه...

درحد توانش کادو میده به نوه اش توروخدا سخت نگیرین 

ان شاالله بسلامتی و دل خوش بیاد بغلت برا منم ای لحظه های قشنگو دعا کن ان شاالله مادربشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
امروز رفتم تخت ساده و یه کمد کوچیک فقط می شد ۴ تومان، خیلی ترسیدم

عشقم تخت و کمد چی چیه حالامگه ن که میگی خیلی لوکس و گرونش نکنی عزیزم مثلا کریر و کالسکه و یه گهواره ساده بخر یه کمد کوچولو برا لباسش یا یه کشو از کمد خودت هم کافیشه گلم تا 1ساله بشه ان شاالله بعد تخت میخری براش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یعنی بدون تخت و کمد؟

اره عزیزم . تخت و پارک بخر. کمدم تک بخر. 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
3یا4تومن میتونی قشنگ چیزای شیک و تو چشم و بدرد بخور بخری کامل با لباس و همه چیزش دیگه  افرین خ ...

آخه بابای من بازنشستس، دیگه گناه که نکرده دختر دار شده، ترجیح می دم ساده باشه ولی اونو به دردسر نندازم