2777
2789
عنوان

کسی میدونه این چیه و برای چی خوبه ؟

190 بازدید | 25 پست

لطفا قیمش هم بگین 

ممنون عشقا 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشته که. روغن نارگیل

وقعا چون انگیلیسی نوشته نفهمیدم  برای مو خوبه 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

روش نوشته روغن نارگیل.واسه تقویت مو و پوست سر خیلی خوبه.قیمتشو نمیدانم☺

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
روغن نارگیله این حالت جامدشه تو گرما اب میشه بع عنوان ماسک مو و موهارو لخت تر میکنخ

چه خوب استفاده کردین منم تو اینستا دیدم 

بنظرتون وزیه مورو هم از بین میبره

وقعا چون انگیلیسی نوشته نفهمیدم  برای مو خوبه

اره خیلی خوبه بعد حموم هنوز یکم نم دار هست بزن مخصوصا اگه موهات فرو وز هست عالیه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

روش نوشته روغن نارگیل.واسه تقویت مو و پوست سر خیلی خوبه.قیمتشو نمیدانم☺

وای موهام خیلی جنسش  بده بنظرتون خوب میشه 

چه خوب استفاده کردین منم تو اینستا دیدم  بنظرتون وزیه مورو هم از بین میبره

اره کمترش میکنه ولی لختش نمیکنه موهاتم بوی خوبی میگره بعد حموم بزن نوک موهات و خشکی ها

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟
اره خیلی خوبه بعد حموم هنوز یکم نم دار هست بزن مخصوصا اگه موهات فرو وز هست عالیه 

وای تو اینستا گفته با الوورا قاطی کنین خوبه بنظرتون 

تعریفشو زیاد شنیدم ولی خودم استفاده نکردم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

من موهامو دکلره کردم سوخته اگه از حموم بیام و چرب نکنم با روغن نارگیل اصلا از وزی و خشکی نمیشه کنترلش کنم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره کمترش میکنه ولی لختش نمیکنه موهاتم بوی خوبی میگره بعد حموم بزن نوک موهات و خشکی ها

لختیش زیاد مهم نیست چون نرم کننده هم استفاده میکنم فقط وزیش بره کافیه

2790
2778
2791
2779
2792