2777
2789
عنوان

خوابگاه

175 بازدید | 15 پست

بچه هایی که خوابگاه بودین لطفا بگید چه طوری می فهمین تشک میده یا نه؟راستی حتما باید پتو و بالش رو خودمون ببریم؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

ظاهرا بعضی جاها میدن تشک رو بردنش شهر دیگه سخته

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پتو و بالشت با خودته.تشک هم ک خوب رو تخت هست دیگه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من خودم بردم ندادن میتونی قبلش سوال کنی ازشون

تلفنی یعنی

تشک میدن ولی پتو و بالشت خودت باید ببری 

البتع ب دانشگام بستگی داره 

دانشگاه ما خوب بود امکاناتش 

ولی رفتیم یه دانشگاه ازاد پززشکی  شهر خوب هیج امکاناتی نداشت هیچ 

چقدر دلتنگ خوابگاهم😣

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
ظاهرا بعضی جاها میدن تشک رو بردنش شهر دیگه سخته

من بردم😄 ولی میتونی بری همونجا یکی بگیری ،دیگه واسه چهار سال همونجا بذارش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

وای میخوای بری خوابگاه ای جونم خیلی خوبه کلی خوش میگذرههههه منم چهار ساله خوابگاهم. عزیزم بستگی ب خوابگاهش داره معمولا خوابگاهایی ک تر و تمیزن بخاطر بهداشت فردی تشک نمیدن و خودت باید تهیه کنی ولی بعضی هاشون دارن و فقط باید رو تختی ببری یا یه پتو چون خیلی سفت و ب درد نخور میشن. حتما با خودت دمپایی ببر. لگن برا حموم یادت نره چون لباس میشوری سختت می شه. وای خداااا منم مهر ماه میرم ولی ترم اخرمه از الان دارم غصه میخورم ک تموم میشه 😪

وای میخوای بری خوابگاه ای جونم خیلی خوبه کلی خوش میگذرههههه منم چهار ساله خوابگاهم. عزیزم بستگی ب خو ...

شما کجایی؟ بله می خوام برم احتمال خیلی زیا

وای میخوای بری خوابگاه ای جونم خیلی خوبه کلی خوش میگذرههههه منم چهار ساله خوابگاهم. عزیزم بستگی ب خو ...

کدوم شهر دانشگاه و خوابگاه؟منظورم هست