2777
2789
عنوان

فرگاز آلتون

4187 بازدید | 32 پست

سلام خانوما،  میخوام فرگاز آلتون بگیرم میخام بدونم فرش فندک داره؟ آلتون بهتره یا پادیسان؟ اگه از مدلای ارزونترش بگیرم ممکنه کیفیتش پایینتر باشه؟ از 3300 هست تا 5 تومن، مدلاش قدیمی نیس؟

دوست عزیز

التون نگیر 

من گرفتم بهترین ورژنشو سال 96

اللن فرش با دمای زیر 170خاموش میشه 

و جالی رو گاز وسنگ روی اون لکش نمیره 

پادیسان رو خونه بابام البته قدیمیه که دارن عالیه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
دوست عزیز التون نگیر  من گرفتم بهترین ورژنشو سال 96 اللن فرش با دمای زیر 170خاموش میشه  ...

ای بابا، من اینهمه تحقیق کردم... خیلیا راضین که... آخه چرا همه چیز انقد گیج کنندس روانی شدم، کدوم مدلشو دارین شما؟ عکس یا مدلشو میشه برام بفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دو سال .دوتا از نزدیکانم گرفتن همینمشکل رو داره 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
چرا نگفتین نمایندگی بیاد درست کنه؟

ولا وقت نشده 

مدلشو خاطرم نیس  فرش خوبه میگم ما راضی هستیم بعله فرش فندک داره

خیلی برام مهمه، تروخدا نمیتونین عکس بدین ازش؟ آخه راضی و ناراضی داره، حدس میزنم بعضی مدلاش خوبه بعضیا نه

من ۶ساله دارم از فرگاز آلتون استفاده میکنم خیلی عالیه.فقط واسه من صفحه لعابه و خیلی بهتراز استیله استیل خش میفته و لک میشه گازی بگیر ک صفحه ش لعاب باشه حتما

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم