2777

راحیل

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دایانا 

آریانا 

لانا

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یوکابد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خودت از چندتا اسم مورد علاقت بگو تا نزدیک بهش بگم😉

اسم خاصی مد نظرم نیس دوست دارم کم یاب باشه و قشنگ حتی قدیمی باشه هم مهم نیس

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
برام مهم نیس ایرانی هم نبود نبود ولی نمیخوام هر جا میرم صد نفر اسمشون مثل دخترم باشه 

بالاخره 3یا 4تا هستن که اسم و حتی فامیلشون مثه هم باشه.هر اسمی که خودت دوس داری بذار فقط حلما و ستایش نذار چون اشباع شده

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫
بالاخره 3یا 4تا هستن که اسم و حتی فامیلشون مثه هم باشه.هر اسمی که خودت دوس داری بذار فقط حلما و ستای ...

خب اره نمیگم اصلا نباشه ولی کم باشه

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
اسم خاصی مد نظرم نیس دوست دارم کم یاب باشه و قشنگ حتی قدیمی باشه هم مهم نیس

قدیمی باشه اشکال نداره؟

بذار کتایون هم کمه هم قشنگ

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫