2777
2789
عنوان

سزارین قانونی

1564 بازدید | 67 پست

همه اونایی که درگیرن این روزا و میخوان بچه هشونو دنیا بیارن میدونن که دیگه بیمارستانها راحت سزارین رو قبول نمیکنن. 

در برخی موارد حتی نامه دکتر رو هم قبول ندارن. بوده مریض با تشخیص دکترش رفته تو هفته 38 برلی سز بهش گفتن برو وقتی دردهات شروع شد بیا.

حرفشونم اینه که بعضی دکترا و مریضا الکی میگن سزارین. 

کسی موارد قانونی اعلام شده از طرف وزارت بهداشت رو میدونه؟؟؟ غیر از سزارین قبلی.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار خون بالا

دیابت بارداری

بریچ بودن جنین

وزن بالای ۴ کیلوی جنین

اینا باید سزارین بشن...

هرچند بیمارستانهای خصوصی بدون دردسر پول میگیرن انجام‌میدن....الان بیمارستان بین المللی تبریز ۶ و نیم ۷ ملیون میگیره  برا سزارین....

ولی بیمارستانهای دولتی بقول شما جونشون درمیاد 

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

بعضی بیمارستانا قبول میکنن،مثلا من خوزستانم،اهواز سزارین قبول میکنن،تهرانم شنیدم بعضی بچه ها دکترایی معرفی کردن ک سز انجام‌میدن کارشونم خوبه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
فشار خون بالا دیابت بارداری بریچ بودن جنین وزن بالای ۴ کیلوی جنین اینا باید سزارین بشن... هرچند ...

بیمارستان خصوصی من پرسیدم. اون مریصی که گفتم هم از بیمارستان خصوصی برگشت زدن.

هزینشم با بیمه ما گفتن 5200 ولی با دلایل موجه .

همورویید جزو موارد قانونی و موجه نیست؟؟؟؟

از دردش نمیترسم. شرلیطم پر ریسکه 

من سه تا سقط داشتم....این بارداریمم استراحت بودم 

تا هفته ۲۱ امپول انوکساپارین میزدم هر روز....در کل بارداری پر خطری داشتم الانم احتمال زایمان زودرس دادن با همه ی اینا دکتر قبول نمیکنه سزارین کنه میگه فقط برو بیمارستان خصوصی

بیمارستان خصوصی من پرسیدم. اون مریصی که گفتم هم از بیمارستان خصوصی برگشت زدن. هزینشم با بیمه ما گفت ...

چرا هس.....میتونی از متخصص داخلی نامه بگیری ببری پیش متخصص زنان 

البته یه ماما هم‌باید تایید کنه فقط گفتن متخصص مورد قبول نیس