2777
2789
عنوان

کمک

83 بازدید | 9 پست

بچها من به ی پسری بهم علاقه داریم همسایمونه و مدت ۱۳ سال باهم درارتباطیم.الان میخوان بیان خواستگاری.مامانم اول مخالف شدید بود نه مامانم بلکه بابام و داداشم....بعد که یکی از بستگان اقا پسر که رفیق مامانم بود با مامانم حرف زد مامانم گفت که اقا پسر باید ی خونه بنام دخترم بزنه....واقعت نمیدونیم چیکار کنیم....خسته شدیم.اقا پسرم گفته من تو شروط ضمن عقد مینویسم که خریدم بزنم بنامت.از اولم میگفت هرچی دارم برای تو هستش....

بچها میشه کمکم کنید.چه طوری مامانمو قانع کنیم.اخه الان ی خونه ۶۰ متری ۲۰۰ میلیونه.بعد خرج کالا و عروسی و .... دیگه هم هست😭😭😭😭😭

چقدر سخت میگیرید😕

الان ما ده ساله ازدواج کردیم پول نداریم خونه بگیریم...😆

حالا اگه داره آقاپسر بگیره بهتر ...نداره 

دیگه این شرط نی بهونه ی بنی اسرائیلی هست ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

جا تو بودم فقط دنبال این بودم ک چرا مخالف اند ؟ پدر و برادرت مسلما بهتر شناخت دارن روش . شما ۱۳ سال رابطه عاطفی داشتید جداست حرفش . 

هر وقت خواستی ازدواج کنی حتما مشاوره برو حالا طرفت هرکی بود 

لایک نکن دوست عزیز ❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چقدر سخت میگیرید😕 الان ما ده ساله ازدواج کردیم پول نداریم خونه بگیریم...😆 حالا اگه داره آقاپسر ب ...

اخه ی پسر ۲۵ ساله الان کجا ۲۰۰ میلیون داره...میگم همه چی کم کم دیگه.پول داشت کار کرد ماشین خرید...😞😞😞

خوب مینویسه دیگه  چه پسر خوبی😁 خوشبخت باشید

از اولم گفته هرچی دارم برای تو....میترسم باز اینو بگه مامانم بگه نه الان بخره بعد بیاد.....برگشته گفته مامانم بهشون خونه بخره بعد ییاد خواستگاری...واقعا خونه تضمین خوشبختیه😞😞😞

از اولم گفته هرچی دارم برای تو....میترسم باز اینو بگه مامانم بگه نه الان بخره بعد بیاد.....برگشته گف ...

هیچ چیز تضمین خوشبختی نیست 

یکم دیگه صبر کن توکلت به خدا باشه درست میشه انشالله

دستمو ول نکن🤲🏻