2777
2789
عنوان

خانوم همسایه.....

705 بازدید | 56 پست

همسایه روب رومون خیلی رفتارای زشتی داره , با لباس خواب و سرلخت میاد جلو در و میشوره پشت پرده توری وایمیسه ب خیال خودش دیده نمیشه , هربارم میره حموم حوله حمومش میاره  از پنجره اویزون میکنه رو ب کوچه همه از دستش آسی شدن رفتاراش واقعا زشت و زنندس کوچه مام کلا اقایون جوونن خب زشته همه میفهمن این کی میره حموم , چ لباسایی تو خونه میپوشه

نظر شما چیه؟

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     

پسرای جوون سرشون ب کارخودشون باشه خونشه دوس داره راحت باشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو خونه  لباس پوشیدنش به شما ربطی نداره

اره خب عزیزم ب ما ربطی نداره ولی با همون لباسا میاد جلو در

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     

نظر من اينكه هر كسى تو قبر خودش ميخوابه🙏🏼و نگرانى براى آقايون همسايه جزء وظايف ما به حساب نمياد✋🏻

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
پسرای جوون سرشون ب کارخودشون باشه خونشه دوس داره راحت باشه

اخه تو کوچه اینجوری میاد دیگ

دلش میخاد اینجوری باشه 

برای پهن کردن حوله اش باید از همسایه ها اجازه بگیره؟

دو ایه مقدس به تو چه و به من چه رو سر لوحه زندگیتون قرار بدید بلکه رستگار شوید

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
شوهر نداره؟

داره ولی هیچوقت خونه نیس