2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نصیحت دارم برات اصلا و ابدا طرفش نرو  برو لیزیک اما لنز نه

آره واقعا ریسکش خیلی بالاست، من از وقتی چشمم عفونت کرد حتی برای عروسی هم با ترس میذارم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
آره واقعا ریسکش خیلی بالاست، من از وقتی چشمم عفونت کرد حتی برای عروسی هم با ترس میذارم

من رفتم چکاپ چشمم برای لنز، عکس رنگی گرفت گفت قرنیه ات خط افتاده ☹️☹️ به منم خیلی ها گفتن نگیر ها اما من خر نفهمیدم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

من هفت سالی استفاده کردم هیچوقتم عفونت نکرد چون خیلی رعایت میکردم لنز رو با سرم خوب میشستم دستامم میشستم اما خیلی به چشم فشار میاره فوقش واسه‌مهمونی و جاهایی که آرایش غلیظ میکنی استفاده کن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من هفت سالی استفاده کردم هیچوقتم عفونت نکرد چون خیلی رعایت میکردم لنز رو با سرم خوب میشستم دستامم می ...

بعداز اون ۷سال لازاک کردین؟؟؟

من واقعاً دیگه نمیتونم با عینک

میخواستم برای دانشگاه استفاده کنم ولی الان با حرف های بچه ها ترسیدم

میشه بگی مارک لنزت چی بود؟

بعداز اون ۷سال لازاک کردین؟؟؟ من واقعاً دیگه نمیتونم با عینک میخواستم برای دانشگاه استفاده کنم ولی ...

آره عزیزم عمل کردم. قبل لازیک باید یه شش ماهی لنز نزنی که چشم به حالت نرمال برگرده. اون ۷ سالم گاها میزندم مثلا اون روزایی که کلاسم تو دانشگاه کم باشه یا عروسی مهمونی گردش بیرون...

مارکشو نمیدونم ازون فصلی ها بود سه ماه یبا عوض میکردم از دکترم میگرفتم. آب لنزمم اوپتی فری و رینو استفاده میکردم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
آره عزیزم عمل کردم. قبل لازیک باید یه شش ماهی لنز نزنی که چشم به حالت نرمال برگرده. اون ۷ سالم گاها ...

من هرکاری میکنم ثابت نمیشه که عمل کنم

الانم۵وخورده شده 😭😭😭

بخدا دیگه ازعینک خستم وقتی هم نمیزنم صورت آدم ها رو از فاصله نمیتونم توب ببینم

من هرکاری میکنم ثابت نمیشه که عمل کنم الانم۵وخورده شده 😭😭😭 بخدا دیگه ازعینک خستم وقتی هم نمیزنم ...

من ۶ و خورده ای بود هر کدومش عزیزم .اگه متولد ۷۷ ای هنوز زوده یکی دو سالم باید صبر کنی.منم همون ۲۳ سالگی عمل کردم.میدونم عینک بخصوص واسه خانم سخته عروسی استخر باشگاه.همش دلم میخواس بتونم بیرون جای طبی عینک آفتابی بزنم. اما عیب نداره لنزم گرفتی کم استفاده کن.حتما از سرم و آب و صابون استفاده کن. یه سالیم صبر کنی ثابت میشه

من ۶ و خورده ای بود هر کدومش عزیزم .اگه متولد ۷۷ ای هنوز زوده یکی دو سالم باید صبر کنی.منم همون ۲۳ س ...

خیلی ممنون گلم

آره۷۷ام

اینجا گفتن قرینه رو خط میندازه دیگه ترسیدم بزارم یه موقع نتونم عمل کنم