2777
2789
عنوان

آزمایش CA125

2783 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

کسی تا حالا آزمایش ca125 داده؟برای تشخیص آندومتریوز؟

اگر کسی داده این آزمایش و میشه بگه که چند روز طول میکشه جوابش بیاد و هزینه ش حدودا چقدره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم  بعد اینکه جواب این آزمایش واسه تشخیص آندومتریوز قطعیه؟

نه عزيزم

اندومتريوز با لاپاراسكوپي تشخيصش قطعي ميشه

اينا يه احتمال هست

خيلي ها عددشون زير رنج هست ولي اندو دارن

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
نه عزيزم اندومتريوز با لاپاراسكوپي تشخيصش قطعي ميشه اينا يه احتمال هست خيلي ها عددشون زير رنج هست ...

درمان داره؟من خیلی میترسم که باعث نازایی بشه خیلیا بهم میگن که اگه اندومتریوز بودم سریع برم تخمک فریز کنم

درمان داره؟من خیلی میترسم که باعث نازایی بشه خیلیا بهم میگن که اگه اندومتریوز بودم سریع برم تخمک فری ...

از الان غصه نخور

چند سالته؟

كيست اندومتريوز داري؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
از الان غصه نخور چند سالته؟ كيست اندومتريوز داري؟

۲۱ سالمه خیلی وقت بود مشکل داشتم بلاخره رفتم دکتر،دکتر گفت که به احتمال زیاد رحمت آندومتریوزه و آزمایش خون ca125 نوشت گفت که درمان قطعی نداره و تنها توصیه ای که کرد این بود که بچه دار شدنم و زیاد به تعویق نندازم.

خدا بخواد بده! ميده. يه  وقتي ديدي با اندومتريوز هم همون ماه اول باردار شدي! 

اينكه دكتر ميگه بر حسب تجربياتشون هست

شرايطشو داري، بچه دار شو

اندومتريوز در شرايط سخت، با همون لاپاراسكوپي برداشته ميشه و شش ماه زمان ميدن براي بارداري

درمان صد در صد نداره ولي راه بارداري داره

خدا بخواد بده! ميده. يه  وقتي ديدي با اندومتريوز هم همون ماه اول باردار شدي!  اينكه ...

یکی از آشناهای ما ۵۰ سالشه بچه هم نداره اونم همین مشکل و داشت سال ها دویید واسه بچه دار شدن هر کاری که میشد کرد آخرم نشد،اون بهم تاکید کرد که تا دیر نشده تخمک فریز کن که بعدا برات پشیمونی به بار نیاره