2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته

112 بازدید | 19 پست

خیلی ناراحتم روز جمعه تک وتنها 

شوهرم انقد بیشعوره نزدیک چهار پنج روزه داره مغازشو تمیز میکنه از صبح تا ساعت ۱۱ .۱۲ شب خونه نمیاد 

پوسیدم یه قرون پولم ندارم لااقل برم چیزی بخرم دلم خوش شه 

خسته شدم هیچکسم نیست از صبح دارم درو دیوار نگاه میکنم

دوست دارم داد بزنم خیلی ناراحتم 

کاش میشد میرفتم یه باغی یه کوهی حاملگیم که کلا نمیشه هیچ کاری کنم 

براارامشم میشه دعا کنین دارم خود خوری میکنم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

من موندم یه مغاره تمیز کردن مگه چکار داره خداییش ضر میزنه معلوم نیس چه غلطی داره میکنه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم برو باش مغازه

نمیشه دوستاش اونجان  کافه دارن همه مردن

معازه یه صبح تا ظهر یا فوقش عصر تمیزه تمیز میشه کاخ باکینگهام که نیست 

دورهم خوش میگذرونن حتما شمام برو خونه مامانی کسی برو.پارک پیاده روی دم غروب برقص برای زایمانتم خوبه  موسیقی گوش کن فیلم ببین 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

هعی از یه طرف بی پولی و بیکاریش از یه طرف نبودنش 

هرکیم دور ورم دائم درحال خوش گذرونی وخرج کردن 

واقعا دلم میگیره کاش لااقل زود بچم دنیا بیاد دستشو بگیرم باهم بریم بیرون 

معازه یه صبح تا ظهر یا فوقش عصر تمیزه تمیز میشه کاخ باکینگهام که نیست  دورهم خوش میگذرونن حتما

خوش گذرونبش که صد درصد میدونی دلم ازچی میگیره ازاینکه شب میاد خسته کوفته شام میخوره سرش میزاره میخوابه

عزیزم خانوادت کجان؟؟؟چرا انقد مشکلات مالی زیاد شده اخههههههه

اونا روزا معمولیش به تفریحن الان که جمعس که صددرصد براخودشون رفتم بیرون شهری جایی لابد

تازه قرار مغازه بزنین؟؟؟مغازه چی هس؟؟؟

نه کافه داره حالا ریختن بهم دارن هم  دکور عوض میکنن هم تمیز میکنن

اونا روزا معمولیش به تفریحن الان که جمعس که صددرصد براخودشون رفتم بیرون شهری جایی لابد

یعنی از خانوادت خبرنداری؟خب چرا اونا تنهات گذاشتن؟وقتی شوهرت نیس خب توهم پاشو باخانوادت برو حداقل