2777
2789
عزیزم به نظر من عشق اول و آخر و ... فقط واسه یه برهه زمانی خاص جذابه نه همیشه ، بعدش عادی میشه . برا ...

چطوری فراموشش کردین میشه راهنماییم کنید میخوام واسه همیشه بزارم کنار

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

😩اصلا چرا میگن دوستت دارم بعد این اداها به منم میگفت دوستت دارم قصدمون ازدواج بود ولی رفت و الانم ج ...

میگفت بی تو میمیرم 😐اگر داداشت رضایت به این ازدواج نده من چکار کنم

چطوری فراموشش کردین میشه راهنماییم کنید میخوام واسه همیشه بزارم کنار

من همیشه سعی کردم اول خودمو دوست داشته باشم بعد دیگرانو ، دیدم به صلاحمون نیست تمومش کردیم . دقیقا به همین سادگی ، فقط کافیه بتونی با خودت کنار بیای ، ولی اگه نتونی یکم سخت میشه ...

میگفت بی تو میمیرم 😐اگر داداشت رضایت به این ازدواج نده من چکار کنم

وسط یه دعوا گفتم بیا ۳ روز باهم نباشیم اوضاع بهتر شه میگفت نه من نمیتونم تو نباشی بعد خودش رفت واقعا نمیفهمم چی میشه یهو😐

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
وسط یه دعوا گفتم بیا ۳ روز باهم نباشیم اوضاع بهتر شه میگفت نه من نمیتونم تو نباشی بعد خودش رفت واقعا ...

به خدا هیچ پسریلیاقت عشق و نداره فقط باید خیانت کنی تا مهم باشی باید پول بچاپی اگر به خاطر خودش بخوای پرو میشه

به خدا هیچ پسریلیاقت عشق و نداره فقط باید خیانت کنی تا مهم باشی باید پول بچاپی اگر به خاطر خودش بخوا ...

حرفت خیلی قبول دارم واقعا خودم دیدم دختری دورم محل نمیدن خیانت میکنن تیغ میزنن بعد طرف جون براشون میده ما که هیچکار نمیکنیم این میشه مزدمون همون بد بودن بهتره

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
حرفت خیلی قبول دارم واقعا خودم دیدم دختری دورم محل نمیدن خیانت میکنن تیغ میزنن بعد طرف جون براشون می ...

همینه به خدا من یکیامیشناسم از پسره خوب پول میچاپید اخرشم خیانت کرد پسره جون میده هنوزم واسش

همینه به خدا من یکیامیشناسم از پسره خوب پول میچاپید اخرشم خیانت کرد پسره جون میده هنوزم واسش

😫😒😒