2777
2789

ب عشقم رسیدم ولی اول نبود  

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم بعد دوسال  هیچ وقتم نمیبخشمش تا روزی که یه نفر بیاد تو زندکیشو همین کاری که با من کرد ...

خیلی سخته واقعا 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
من خودم بعد دوسال  هیچ وقتم نمیبخشمش تا روزی که یه نفر بیاد تو زندکیشو همین کاری که با من کرد ...

شما ک تو یکی از تاپیکاتون گفتین ب خاطر مذهب جدا شدین ن هوس😐

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

عزیزم به نظر من عشق اول و آخر و ... فقط واسه یه برهه زمانی خاص جذابه نه همیشه ، بعدش عادی میشه . برا من که اینطوری بود . آخرشم عاقلانه ازدواج کردم نه عاشقانه ، کاملا راضیم و اگه به عقب برگردم بازم همین مسیرو انتخاب میکنم .

شما ک تو یکی از تاپیکاتون گفتین ب خاطر مذهب جدا شدین ن هوس😐

برگشت گفت همه چی رو درست میکنم به مامانم هم چی رو گفتم با کلی دروغ برگشت منو عاشق تر از قبل کرد  الان یک ماهه خودش گذاشت رفت 

میگفت دوستم داده کات کردم  بعد دوماه رگشت با کلی التماس اخرشم ول کرد رفت منکه تا تقاص نده نمیبخ ...

😩اصلا چرا میگن دوستت دارم بعد این اداها به منم میگفت دوستت دارم قصدمون ازدواج بود ولی رفت و الانم جایگزین شدم احتمال ۹۰ درصد هیچکدوم از دعاهامم نگرفت هوووف

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
برگشت گفت همه چی رو درست میکنم به مامانم هم چی رو گفتم با کلی دروغ برگشت منو عاشق تر از قبل کرد &nbs ...

فراموشش کن پسره.....رو😒

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤