2777
2789
عنوان

محیط دانشگاه

2747 بازدید | 27 پست

سلام.من مثل بقیه اهل مدو لباس نیسم اگرم باشم خانوادم حساسن حتی شده ب مجبوری چادر پوشیدم.یه ارایش ساده نمیزارن انجام بدم.امسال میخام برم دانشگا بنظرتون با این ساده بودنم مسخره نمیکنن؟پولدارم نیستیم لباسای انچنانی بگیرم.شاید سالی دومانتو و ی کفش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هرکسی قاطی نشو  با پسرا زیاد راحت برخورد نکن حرف واست درمیارن از همین چیزا

واااا چرا ؟؟؟ همه باهم دوست باشن بخندن قدر لحظه ها رو بدونن دوستای زیادی در حد روابط خوب جمع کنن خیلی خوب میشه ولی رفیق بازی نه مهم اینکه برخورد خوب داشته باشی نه اینکه سرد باشی

شاید زندگی سخت باشه، اما توام همینطوری.

نه بابا کسی کار به این چیزا کار نداره 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

عزیزم بستگی داره چجوری دوست داشته باشی باهات برخورد بشه تو دانشگاه. اگه دوست داری کسی کار به کارت نداشته باشه خب اصلا مهم نیس چجوری باشی و چی بپوشی و ارایشت چجور باشه. ولی اگه دوست داری قاطی بچه ها بشی و اکیپ تشکیل بدین دختر و پسر و باهم بیرون برین (رفاقتی) خب یکم فرق داره. اگرم دوست داری رفتی دانشگاه دوست پسر پیدا کنی خب خیلی فرق داره.

واااا چرا ؟؟؟ همه باهم دوست باشن بخندن قدر لحظه ها رو بدونن دوستای زیادی در حد روابط خوب جمع کنن خیل ...

بخون قشنگ

گفتم با هرکسی😑

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد