2777
2789
عنوان

مرد متاهل و پی ام اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 36 پست
متاسفانه تو مراسم های بعدی هم ایشون رو خواهم دید قسمم داده که به کسی چیزی نگم و آبروشو نبرم...  ...

اگه متاهلی هرچ زودتر ب همسرت بگو و اگه مجردی بلاکش کن خانوادتم درجریان بزار ک شر نشه واست

همسرم دلیل من است. 💜🌱
متاسفانه تو مراسم های بعدی هم ایشون رو خواهم دید قسمم داده که به کسی چیزی نگم و آبروشو نبرم...  ...

منم مثل تو گیر کردم....هیچ وقت طرف مقابل توهین نکرده و چیزه بدی نگفته....موندم چیکار کنم...هر تصمیمی گرفتی به من بگو....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو گیر کردم....هیچ وقت طرف مقابل توهین نکرده و چیزه بدی نگفته....موندم چیکار کنم...هر تصمیمی ...

چه جالب منم کسی که دوستش داشتم ازدواج کرده حالا اومده پیشنهاد دوستی میده😞😕😑

ما با کسی رفتار آمد نداریم و تو این شهر غریب هستیم و فقط با همین یکی دو خانواده دورادور ... دیگه پی ...

شما مجردی؟ درگیر فتنه کلامش نشو مردا خب میدونن نقطه ضعف زنا چیه بلاکش کن و بهیچوجه جوابشو نده 

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
شما مجردی؟ درگیر فتنه کلامش نشو مردا خب میدونن نقطه ضعف زنا چیه بلاکش کن و بهیچوجه جوابشو نده 

نه متاهلم شهر دیگه ازدواج کردم با کسی رفت آمد نداریم اصلا 

این آقا پسر دایی دوست شوهرم هست...

موندم چی کنم

تازه می پرسی چی بگم ؟ 😐 جوابش واضح نیست ؟😐😐😐

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

اگه شوهرت رو می شناسی و اهل شر و بد دلی نیست اول به شوهر نشون بده بعد هم بلاکش کنید 

برای این می گم اول به شوهرت نشون بدی که یه وقت پست سرت نتونه چرت و پرت بگه 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔