2777
2789
عنوان

به نظرتون..........

220 بازدید | 38 پست

به نظرتون خدا چه شکلیه؟

میدونم این سوال خیلی خوب نیس ولی من بهش فکر میکنم آرامش میگیرم

من فک میکنم مثله یه پیرمرد سفیدرو ونورانی خیلی مهربونه

الهی قربونش برم

شمام خدای قشنگ رو توصیف کنین انرژی مثبت بگیریم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توصیف نکنیم بهتره

چون ذهن ما کوچیکه و در حد درک عظمت خدا نیست

اگه بخوایم خدا رو تصور کنیم و توصیف کنیم به همون اندازه خدا رو کوچیک شمردیم

البته حس قشنگ شما واسم قابل احترامه عزیز دلم♥️♥️♥️♥️

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍
بنظرم خدا بایکی خیلی خوبه با یکیم بشدت لجه

نه نه عزیزم اصلا اینجوری تصور نکن خدا همیشه وباهمه مهربونه فقط بعضی اوقات میخواد مارو بسنجه   دوست عزیز

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

عزیزم توصیفات خدا تو قران هس  هم اینکه اصلا در یذره مغز ما هم نمیگنجه و نباید حرف زد دربارش چون هرچی گفته بشه باز نقص داره حرف ما  و کمه براش  گفتن سعی نکنین درباره ی خدا تصویر بسازین گناه زیادی داره 

خیلی برام جالبه خدایی که من تو ذهنم تصور کردم همیشه داره لبخند میزنه حتی وقتی ازم ناراحته لبخندش هیچ ...

دقیقاااااااااااا منم همینطور تصور میکنم

توصیف نکنیم بهتره چون ذهن ما کوچیکه و در حد درک عظمت خدا نیست اگه بخوایم خدا رو تصور کنیم و توصیف ...

منم حرفتونو قبول دارم ولی خب دوست داشتم ببینم بقیه چی میگن