2777
2789
عنوان

دعوت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتی بگو با کمک جاری درست کردیم

اگه از کتلت بیشتر از اش خوششون اومد حداقل یکم توش سهیم باشی😂😂😂

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

كار خوبى ميكنى عزيزم خسته نباشى ما هروقت ميريم بيرون مادرشوهرم و خواهرشوهرم غذا درست ميكنن و وسيله ميارن تو  زيادى هم دارى ميبرى كتلت درست كردن براى اين همه آدم خيلى سخته آش هم كه هست تازه كيك هم ميخواى درست كنى دمت گرم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

مادرشوهرم درک نداره بریم اونجا ببینه دست خالی اومده کلی حرف بارش میکنه ازصبح بچش ریفلاکس داره و بهم زنگ زد نمیام گفتم عیبب نداره تو بچت برس

بچها اونم خیلی بامحبته من و شوهرم عقد دوستم ک جاریمه الان آشنا شدیم یک جورایی مدیونشم 

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍
كار خوبى ميكنى عزيزم خسته نباشى ما هروقت ميريم بيرون مادرشوهرم و خواهرشوهرم غذا درست ميكنن و وسيله م ...

😅آره الان بوی سیر و سرخ کردنی میدم ساعت4برم حموم الان افتادم روتخت

تو جاریتو گرفتی به برادرشوهرت یا جاریت تورو

عقد جاریم من دید شوهرم یکسال دوست بودیم الانم خونمم😍