2777
2789
عنوان

تکون جنین

58 بازدید | 10 پست

من  هفته ۲۹باارداریم   چند  روزه  بدجوری  حال  روحیم  خرابه  , اتفاقا  چند  روزیم  هست  تکونای بچم   خیلی خیلی  کم  و ضعیف  نمیدونم  بخاطر  حال  روحی  بدم  یا نه   نمیدونم  میترسم روش  اثر  بد  بزاره  ,  حالا  این که میگن   بعد  غذا  و چیز  شیرین  ببینیم  تکون  بخوره  مال  زمانی  که   اصلا  تکوناش  رو  حس  نکرده  باشیم  با  چیز  شیرین  حس  کنیم   یا  کلا  بعد  هر  غذا  و  شیرینی  حتما  باید  تکون  بخوره  مال  من  الزاما  بعد  غذا  تکون  نمیخوره 

نترس بچه بزرگتر ک میشه تکوناش کمتر میشه، منم هفته28 نی نیم یروزایی یساعتم بیکار نمیشه بعد چندروز نیستش فقط گهگاهی اعلام حضور میکنه ولی ی سونو بده از حالش باخبرشو

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙

نترس همین ک تکون میخوره یعنی سالمه کم شدنش بخاطر اینکه ک خوابه حتما

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نترس بچه بزرگتر ک میشه تکوناش کمتر میشه، منم هفته28 نی نیم یروزایی یساعتم بیکار نمیشه بعد چندروز نیس ...

سونو  چی  ؟ چی  تو  سونو  مشخص  میشه  ؟اگه  ضربانش  و  بشنوم  کافی  نیست

نترس همین ک تکون میخوره یعنی سالمه کم شدنش بخاطر اینکه ک خوابه حتما

اخه  چند  روز  همش  خوابه  ؟باز  هفته های  پیش  بیشتر  بود  میترسم  استرسای  من  روش  اثر بد  بزاره

بعد هر غذایی باید پاشه خودش،برا وقتایی ک نیستش غذابخور بیفت رو پهلو چپ خودش تکون میخوره، حال روحیتم خیلی تاثیرداره منم وقتایی ک ناراحتم اون نیستش چون تو وجودمونه دیگ از خودمونه، صدا ضربانشم کافیه اگ ناجور باشه بهت میگن سونو بده ولی نترس چیزی نی من چندروز پیش تا 5 روز اصلا نبودش بعدش بیدارشد🤩

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
اخه  چند  روز  همش  خوابه  ؟باز  هفته های  پیش  بیشتر   ...

اره ک میذاره 

استرس زیاد بچه رو افسرده و گوشه گیر میکنه

براش قران بخونی ارومش کنی بهتره تا استرس داشته باشی روش

اخه  چند  روز  همش  خوابه  ؟باز  هفته های  پیش  بیشتر   ...

استرس ک تاثیر داره ولی همین ک تکون میخوره نگران نباش تکون نخوره خطرناکه

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
اره ک میذاره  استرس زیاد بچه رو افسرده و گوشه گیر میکنه براش قران بخونی ارومش کنی بهتره تا اس ...

نمیدونم  چه خاکی  تو  سرم  کنم   دست  خودم  نیست   من   وسواس  فکری  دارم   قرص  مصرف میکردم  الان  که  باردارم  چکار کنم  

الان  که  غذا   خوردم  ۷   , ۸ تا تکون  خورد   خوبه  اگه &nb ...

ن نگرانش نباش وسواس زیادی خوب نی برا جنین