2777
2789
عنوان

مادرشوهرم....نمیدونم باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 123 پست

قطعا هم زود ازدواج کردی هم زود بچه دار شدی که مادرشوهرت بچه ۲ ساله داره.حالا گفتن این که چرا انقدر زود خودتون رو تو دردسر میندازین که تو این سن آرزوی مرگ کنید بی فایدست.ولی انقدر بی سیاست نباش که اشتباهات زندگیت دنباله دار بشه و بعدها هم بخوای حسرت خیلی چیزارو بخوری.یکم جدی باش.مدیریت کن زندگیتو.شوهرتو با هر ترفندی بکشونش سمت خودت.سعی کن رابطه با هر دو خانواده رو به مرور کم کنی.کلا باااید زرنگ بشی چون داری مادر میشی.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
ما مسئول توقعات مزخرف دیگرون نیستیم .... ..... ..... والله عقد رو بین زنوشوهر خوندن ب عقد فقط ی ...

دقیقا.ولی مادرشوهرم میگه نه تو باید درررر خدمت ما باشی.همش به شوهرم میگه والا من نگا عروسای دیگه میکنم حسرت میخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا هم زود ازدواج کردی هم زود بچه دار شدی که مادرشوهرت بچه ۲ ساله داره.حالا گفتن این که چرا انقدر ز ...

مادرشوهرم اختلاف شوهرم من با پسر کوچیکش ۲۶ ساله.اون زیادی دیگه فعاله.....شانس بده من شوهرم ۲۰ روز درماه خونه نیست و اون ۲۰ روز من باید خونه بابام باشم

دقیقا.ولی مادرشوهرم میگه نه تو باید درررر خدمت ما باشی.همش به شوهرم میگه والا من نگا عروسای دیگه میک ...

بایدی در کار نیست 

هرکی خودش بهتر میدونه باید چکار کنه

برو تو همون حسرت عروسای دیگ باش

میخاستی بری از همونا بگیری

🍃🍃🍃
نفقتو بذار اجرا تا گه خودشو بشینه بخوره

اوووو دلت خوشه دیشب میگم واقعا تو چطور واسه من پول نذاشتیو رفتی اگه حالم بد بشه چیکار میکنی.قهر کرده تاالان زنگ نزده

اوووو دلت خوشه دیشب میگم واقعا تو چطور واسه من پول نذاشتیو رفتی اگه حالم بد بشه چیکار میکنی.قهر کرده ...

ببین نفقه پدرشو میسوزونه چون بگه ندارم هم باید بده 

خودت با رفتار خودت باعث شدی رشد کنه این رفتارهاش 

ادبش کن

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

نميخواد جواب كسي رو بدي

فقط كاري ميگم بكن معجزه است

ي مدت هييييييچ جا نرو بمون تو خونت حتي اگر شوهرت ماموريته ازخونت بيرون نرو خونه مادرشوهرت هم حتي برا مهموني نرو بارداري رو بهانه كن

اما شوهرت ازاد بذار بگو تو ميخواي برو وقتي برگشت تو خونه باروي باز استقبالش كن غذاتو نخور تا بياد

خلاصه كه خونه رو تبديل به محل ارامشش كن ببين چطورتوضاع خوب ميشه

2790
2778
2791
2779
2792